Pronađite svoj znak i pogledajte šta kaže horoskop za nedelju od 17. do 23. maja 2021. godine.

Ovan

Posao: Tokom ove nedelje ćete biti veoma pozitivni, pa vam trzavice na poslu neće smetati. Važni sastanci bi mogli da se dogode krajem nedelje gde će doći do korisnih ideja i inovativnih rešenja. Mnogo događaja se nagomilalo tokom prethodnog perioda koji su zahtevali finansijske izdatke, stoga povedite računa o troškovima. Ljubav: Velika strast i duboka osećanja možete osetiti tokom ove nedelje, a posebnu povezanost ćete imati sa Škorpijama i Vodolijama. Slobodni će imati slučajne susrete koji mogu mnogo da promene. Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Razmislite o ulaganju novca u pokretanje novog biznisa, možete krenuti sa preispitivanjem svojih želja i pravljenja planova za budući posao. Ljubav: Tokom ovog perioda ste nešto hladni i nezainteresovani za ljubav i partnera, pa bi vam prijalo malo druženja i opuštanja. Slobodni će imati priliku za susret sa starim ljubavima, koji se neće završiti najbolje. Zdravlje: Dobro se osećate.

Blizanci

Posao: Mnogo obaveza je pred vama, jedna veoma aktivna radna nedelja. Brojni susreti i sastanci će vam otvoriti vrata za poslovne prilike vezane za inostranstvo. Ljubav: Željni ste partnera i vremena koje ćete provesti sa njim. Opuštanje i lagana šetnja će prijati vama i voljenoj osobi, zato se prepustite trenucima i uživajte. Zdravlje: Problemi sa pritiskom.

Rak

Posao: Mogući poslovi vezani za kreativnost, a tokom narednog perioda ćete biti inspirisani jednom osobom koja vam može doneti mnogo uspeha u karijeri. Ljubav: Plašite se da ne budete povređeni, pa izbegavate da otvoreno priznate partneru šta osećate. Sve doleme koje su vas mučile u prethodnom periodu će sada dobiti svoj epilog i mnogo toga će se promeniti. Zdravlje: Problemi sa kilogramima, povedite računa o ishrani.

Lav

Posao: Ovo je nedelja sastanaka i brojnih susreta, trudite se da ne propustite priliku za posao koji može da vam otvori mnoga polja i uspehe u karijeri. Budite otvoreni i iskreni, jer će vas to dovesti do pozicije koju ste želeli. Ljubav: Provodite previše vremena sa partnerom, a to može da počne da vas guši. Pokušajte da se malo udaljite i saberete misli. Zdravlje: Solidno se osećate.

Devica

Posao: Ova nedelja je odlična za promenu posla, a tokom nje ćete imati brojne prilike da to i ostvarite. Ljubav: Moguća ljubavna kriza sredinom nedelje, a ukoliko ne izbalansirate odnos moguć je raskid. Slobodne Device će više vremena provesti sa društvom, pa je moguć susret koji obećava. Zdravlje: Dobro se osećate.

Vaga

Posao: Nedelja pred vama je veoma burna, puna stresa i trzavica na poslu sa kojima morate da se izborite na pravi način. Ljubav: Doživećete brojne izazove u ljubavnom odnosu, moguća tajna afera sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Zdravlje: Nervoza i hroničan umor.

Škorpija

Posao: Troškovi su svuda oko vas, a pogotovo će vas nervirati oni iznenadni. Trudite se da izbegavate rasprave sa nadređenima. Ljubav: Razmišljaćete o problemima vaše veze, moguć susret sa osobom prema kojoj gajite platonska osećanja. Zdravlje: Mogući problemi sa povredama.

Strelac

Posao: Mnogo zanimljivih poslovnih događaja i predloga se mogu desiti u ovoj nedelji, zato trezveno razmišljajte kako bi doneli pravu odluku. Ljubav: Dopustite osobi koja vam se već dugo udvara da uđe u vaš život, dajte joj šansu i pokušajte da uživate u tome. Zdravlje: Umor i glavobolja.

Jarac

Posao: Ova nedelje nikako nije dobra za promenu posla i razgovor o povišici, sačekajte kraj meseca i učinite to. Ljubav: Partner vas nervira, imate osećaj kao da vas stavlja na test ljubavi. Psihički ste izmoreni od trzavica koje ste doživeli i na ivici ste da odnos prekinete. Zdravlje: Dobro se osećate.

Vodolija

Posao: Brojne prilike za posao u inostranstvu su pred vama, ne bi bilo loše da se povežete sa ljudima koji vam mogu pomoći ukoliko pristanete na tu odluku. Ljubav: Dopada vam se osoba koja vas ne primećuje, ne gubite vreme i posvetite se sebi ili druženju sa prijateljima. Zdravlje: Bolovi u nogama.

Ribe

Posao: Ova nedelja je u znaku porodice pa vam posao neće piti prioritet. Razmišljate o renoviranju stana, a tu vas čekaju veliki finansijski izdaci. Ljubav: Na ovom polju je sve mirno, uživate u svakom trenutku sa parnterom. Vlada jedna opšta harmonija. Zdravlje: Problemi sa alergijom.

Izvor: Lepa&Srećna