I taman kada je prošao najdepresivniji ponedeljak u godini mnogi su se ponadali da kreću srećni dani, to će se i desiti većini, ali ova četiri horskopska znaka moraće još malo da sačekaju.

Rak

Kraj januara donosi Raku sukob na nekoliko životnih polja. Dok će mnoge karte biti otvorene i neke tajne otkrivene, Rakovi ne bi trebalo da dozvole da ih obuzme depresivno raspoloženje i melanholija. Morate biti sjajni, snalažljivi, motivisani i posvećeni onome što je važno. Pre ili kasnije, ovaj period će proći i sve će doći na svoje mesto.


Strelac

Strelčeve čeka mesec pun izazova. Ljudi rođeni u ovom znaku imaće porodične sukobe i trebaće im mnogo energije i strpljenja da ih reše. Pokušajte da budete tolerantni prema svom partneru i članovima porodice. Ishitrene emocije i reakcije mogu dovesti do još većih problema. Obratite pažnju na reči koje izgovarate.

Jarac

Predstavnici ovog horoskopskog znaka su ponekad veoma tvrdoglavi, pa ih to može koštati. Ove nedelje čekaju ih nevolje. Budite posebno oprezni kada uđete u konfliktne situacije sa kolegama i nadređenima na poslu. Pokušajte da ih izbegavate koliko god možete.


Riba

Ribe su mirne i uravnotežene osobe koje će u januaru biti izazvane da promene svoj uobičajeni način života. Promene neće biti lake, ali ne opirite im se jer ćete samo stajati. Ako želite da postignete ciljeve, morate biti uporni, aktivni i ne odustajati od svojih snova, čak i kada se situacija čini beznadežnom. Moguće je da će vam januar doneti porodične nevolje koje ćete uspešno rešiti već početkom februara.

Izvor: Lepa&Srećna