OVAN

Posao - Osećate se snažnije nego ikad i imate mogućnost da razjasnite brojne probleme koji vas muče. Međutim, ne smete da ispustite iz vida neke detalje koji će vam se osvetiti ako ih prenebregnete. Ljubav - Osećate snažnu tenziju, a partner će baš sada da se postavi vrlo čudno u romantičnoj situaciji. Nemojte mu okrenuti leđa. Zdravlje - Nemojte preterivati s poslom.

BIK

Posao - Imate dosta vremena za profesionalne obaveze jer je na emotivnom planu zatišje. To vam odgovara jer vam je produktivnost preko potrebna. Ljubav - Muči vas i samoća i usamljenost. Nemojte maštati o ljubavi "do kraja života", već samo budite opušteni i dozvolite radosti da uđe u vaš život. Zdravlje - Izbegavajte putovanja, loše su prognoze.

BLIZANCI

Posao - Odlična situacija na finansijskom planu. Mnogi poslovni problemi se razrešavaju. Ljubav - Partner od vas traži previše, ali sigurno postoji mogućnost da mu odgovorite nekim kompromisom. Zdravlje - Budite oprezni, kritična tri poslednja dana nedelje.

RAK

Posao - Dobar period za vas. Ako tražite posao, stižu pozivi. Moguć dobitak. Ljubav - Slobodno pokažite svoje emocije, to će ih samo učvrstiti. Zdravlje - Odlično.

LAV

Posao - Usponi i padovi pratiće vas cele nedelje, ali oslonite se na sam kraj, tada stiže inspiracija i kreacija. Ljubav - Parovi imaju više briga izvan ljubavnog odnosa, pa je bolje da učvrste front.Zdravlje - Bez obzira na vremenske uslove, morate da vežbate.

DEVICA

Posao - Zvezde su na vašoj strani, spremni ste da dostignete svoj maksimalni potencijal. Ljubav - Stavite akcenat na porodične vrednosti, partner će to prihvatiti oberučke. Zdravlje - Veliki umor u prvom delu nedelje.

VAGA

Posao - Za vas ne postoji crno-bela slika, pa će i ova nedelja imati svoje nijanse - loše i dobro će biti u ravnoteži. Ljubav - Budite oprezni, ne zalećite se sa nekim dugoročnim obećanjima.
Zdravlje - Vrlo ste vitalni, istrajte u dobrim navikama.

ŠKORPIJA

Posao - Ne dozvolite da vas iznerviraju toliko da otvoreno planete. Radije stisnite zube i sačekajte trenutak kad ćete imati kome da se poverite. Ljubav - Praznina u srcu i kod onih koji su u vezi - može biti prolazna, pružite ruku za bolje razumevanje. Zdravlje - Pripazite na višak kilograma.

STRELAC

Posao - Imate priliku za napredovanje, ali će lekcije biti dosta teške. Razmislite da li ste spremni za takvo iskušenje. Ljubav - Sačekajte vikend da konačno uživate u romantičnim trenucima.Zdravlje - Odlično, uživajte u fitnesu. 

JARAC

Posao - Kontrolišite se, jačajte svoj mentalni kapacitet. Tek kad budete imali jasnu sliku, znaćete kako tačno da delujete i ostvarite uspeh. Ljubav - Previše obaveza mogu da vas udalje od partnera. Pazite. Zdravlje - Od posla nećete stići da mislite na sebe. Ne smete zanemariti ishranu.

VODOLIJA

Posao - Vaša marljivost konačno biva primećena na poslu. Slede rezultati - dobijate bolju ponudu ili širu slobodu delovanja. Ljubav - Samo u prvom delu nedelje će biti vremena za romansu. Iskoristite ga. Zdravlje - Neophodna vam je nova motivacija da se bolje brinete o sebi.

RIBE

Posao - Sve će oči biti uprte u vas, dvaput proveravajte sve što uradite ili napišete. Ljubav - Lojalnost je na kocki, nemojte da rizikujete lepu ptičicu u ruci zarad veće na grani. Zdravlje - Moguće su infekcije.

Izvor: Lepa&Srećna