Horoskop svašta o nama može da kaže, od toga da li smo verni, kakve namirnice volimo da jedemo, pa sve do toga da li smo magnet za novac ili ne. Istraživanja su pokazala da se za jedan znak zodijaka baš "lepi" novac. Kako je navedeno u istraživanju u znaku Vage se rađa najveći broj milijardera, čak njih 27. Dok visoko drugo mesto zauzimaju Ribe, koje broje 22 člana. Da, dobro ste čuli u pitanju su milijarde.

Ne samo da su uspešni, već im novac lako dolazi u ruke. U znaku Vage su rođeni Lilijan Betankur, vlasnica Loreal brenda, vlasnik H&M brenda Stefan Person, Ralf Loren i mnogi drugi. Astrolozi smatraju da ukoliko ste i vi rođeni u ovom znaku, da svoju srećnu zvezdu morate da iskoristite na najbolji način i da pokušate da se pridružite ovoj grupici milijardera.

Vage po svojoj prirodi mnogo vole novac, a vole i da ga troše. Nisu škrtice, pa sve što zarade brzo potroše na sebe ili druge. Često novac pozajmljuju prijateljima, a o naplati dugova i ne razmišljaju. Vole druženje, izlaske i provod u dobrom društvu. Astrolozi ih smatraju veoma sposobnim, pa kada dođu do male sume novca veoma brzo usledi i velika cifra. Kod ovog znaka važi pravilo da "para na paru ide".

Izvor: Lepa&Srećna