Pronađite svoj znak i pogledajte šta kaže horoskop za nedelju od 14. do 20. juna 2021. godine.

Ovan

Posao: Ove nedelje ste zabrinuti zbog planova koji nisu krenuli baš kako ste želeli. Mnogi vaši planovi će biti "srušeni". Vreme je da se osvestite i da razmislite šta želite od svoje karijere. Ljubav: Tokom ove nedelje ljubav će biti jedina stvar koja vas raduje i oko koje ste zaokupljeni. Konačno je stiglo lepo vreme, pa ćete uživati sa voljenom osobom. Zdravlje: Posvetite više vremena odmoru.

Bik

Posao: Zvezde su više neko ikada naklonjene vašoj karijeri. Na poslovnom planu će sve ići kako ste zamislili, a krajem sedmice mogu se javiti iznenadni troškovi. Ljubav: Možete očekivati da u vaš život uđe zanimljiva, šarmantna osoba, kojoj nećete moći da odolite. Zdravlje: Moguće povrede.

Blizanci

Posao: Konačno je došao period kada ste zadovoljni i ispunjeni poslom koji radite. Trudite se da se ne nervirate oko gluposti i sačuvajte zdravlje. Ljubav: Buran period sa partnerom je pred vama, mnogo trzavica i svađa će obeležiti ovu nedelju, a vi se trudite da budete tolerantni i da sačuvate voljenu osobu. Zdravlje: Bolovi u kičmi.

Rak

Posao: Nedelja puna nervoze i trzavica je pred vama. Tokom ovog perioda nikako ne razmišljajte o promeni posla, jer biste mogli da se razočarate. Ljubav: Trudite se da osvajate partnera svojim zavodničkim sposobnostima i to vam odlično polazi za rukom. Slobodni Rakovi će se prepustiti flertu i druženju. Zdravlje: Hroničan umor i vrtoglavica.

Lav

Posao: Nedelja pred vama je odlična za karijeriste, a vi iskoristite naklonost zvezda i zablistajte. Ljubav: Period pred vama je veoma dinamičan, pa ćete partnera staviti u drugi plan i zanemarićete ga zbog svojih obaveza. Zdravlje: Čuvajte se alergija.

Devica

Posao: Naporan rad vas danima unazad iscrpljuje, potreban vam je odmor ili putovanje. Iskoristite ovu nedelju za odmor ili druženje sa prijateljima, a posao ostavite po strani, zaslužili ste. Ljubav: Muče vas ljubavni problemi i neslaganje sa partnerom. Potrudite se da ga obradujete i da provedete kvalitetno vreme sa njim. Zdravlje: Čuvajte se promaje.

Vaga

Posao: Finansijski uspesi su pred vama, pa ovu nedelju iskoristite za to. Mogući su novčani prilivi iz inostranstva, a taj novac iskoristite pametno. Ljubav: Neuzvraćena ljubav će vas mučiti, a vi nemojte da očajavate jer je najbolji period tek pred vama. Zauzeti mogu očekivati krunisanje ljubavi, brakom ili veridbom. Zdravlje: Dobro se osećate.

Škorpija

Posao: Nepovoljan period za finansije će biti baš u ovoj nedelji. Kada je reč o poslu, tu se mnogo situacija ne menja u odnosu na uobičajeno. Ljubav: Podrška porodice i partnera neće izostati ni ove nedelje, a lepo vreme će vam goditi pa možete svi zajedno uživati u njemu. Slobodni mogu očekivati da im u život ušeta osoba koja će im promeniti život iz korena. Zdravlje: Čuvajte se virusa.

Strelac

Posao: Vreme je za odmor! Poslovne obaveze ostavite po strani i opustite se bar na tren. Ljubav: Na putovanju možete upoznati osobu, koja će vas opčiniti, ali čuvajte se da ne padnete na slatkorečivost. Zdravlje: Mogući problemi sa glavoboljom i pritiskom.

Jarac

Posao: Vi ste rođeni lider, a ove nedelje će to doći do izražaja posebno zbog mnoštvo konflikta na poslu, koje rešavate u hodu. Ne dozvolite da vas poremete. Ljubav: Ljubavni aspekt već neko vreme nije naklonjen vama, nerazumevanje i svađe su prisutne između partnera i vas svakog trenutka. Zdravlje: morate na dijetu.

Ribe

Posao: Odličan period za promenu posla i finansije će se odigrati baš u ovoj nedelji. Zvezde su vam naklonjene i to morate da iskoristite. Ljubav: U ljubavi ste takođe ispunjeni, a partner vas čini veoma srećnim, čuvajte to. Zdravlje: Mogući bolovi u zglobovima.

Izvor: Lepa&Srećna