2021. godina numerološki u sebi sadrži broj 5 – zbir brojeva 2, 0, 2 i 1, što predstavlja slobodu. Kako nam je 2020. uzburkala živote i donela neke teške trenutke, konačno nam numerologija donosi lepe vesti.

Nova 2021. donosi početak i uliva nadu da će se situacija preokrenuti nabolje. Stoga je pravi trenutak da se pozabavimo predviđanjima, a poznato je da nam brojevi od 1 do 9 mogu pomoći u tome.

Broj 5 koji smo spomenuli u uvodnom delu vezuje se za višak, ali u pozitivnom smislu – višak slobode, rizika, avanture, bega… Za razliku od prethodnih 12 meseci, više ćemo uživati, zabavljati se i družiti, međutim promena će teći postepeno, i uz prisutan oprez.

Možda se pitate kakvo je značenje zbira brojeva 2, 0, 2 i 0, i da li smo mogli da predvidimo nepovoljan razvoj događaja tokom prethodne godine. Naime, broj 4 predstavlja strukturu, ali ovoga puta bili smo svedoci njenog urušavanja.

Stoga, nameće se dilema kako prigrliti slobodu nakon perioda neizvesnosti, a odgovor je jednostavan – treba prihvatiti date okolnosti i krenuti dalje sa novim idejama. Nepoznato će postati novo normalno, ali nas ono može odvesti i u pozitivnom smeru.

Izvor: Citymagazine.rs