Zvezde svašta o nama znaju, pa su tako predvidele i koji horoskopski znakovi važe za velike kukavice. Hrabrost im nije jača strana, često se plaše da nešto urade ili kažu, a mi otkrivamo ko poseduje ove osobine.

Ribe

One spadaju u prilično inteligentne znakove zodijaka, ali su isto tako i velike kukavice. Kada se dogodi rizična situacija na njih se najmanje možete osloniti, jer su poprilično nepouzdane. Kada se nađu u napetoj i neizvesnoj atmosferi, pobećiće glavom bez obzira. Astrologija ukazuje na to da Ribe imaju najmanje hrabrih osobina od svih znakova horoskopa.

Strelčevi

Ovaj znak u sebi ne poseduje nikakve osećaje odgovornosti. U svađi se često zbune i izbezume, a kasnije se ponašaju kao da se nije ništa dogodilo. Kada pogreše to nikada neće da priznaju, a krivicu uvek svaljuju na drugoga. Nemaju hrabrosti da priznaju, ni sebi, ni drugima greške, pa su tako zvezde rekle da je ovaj znak jedan od velikih kukavica.

Blizanci

Oni su česta meta ismevanja zbog svoje konstantne priče da se ničega ne boje i da su veoma hrabri. U stvarnosti to ne izgleda baš tako. Kada dođe situacija da se suoče sa zaista kriznom situacijom, vešto će je izbeći i pre će priznati poraz nego istinu. Važe za vrlo lukav i dvoličan znak, a tu svoju prirodu znaju da pokažu kada nastupe ovakve situacije.

Škorpije

One ne samo da su kukavice, već su i veoma prevrtljive. Nestalne su i nekorektne za saradnju, a to posebno važi za prijateljstva. Ukoliko ih zamolite za pomoć, postoji velika šansa da će nestati baš u tom trenutku kada su vam najpotrebnije. Veoma su tvrdoglave, a hrabrost im nije jača strana. Zodijak je predvideo da su velike kukavice, iako to ne žele da priznaju i pokažu, njihova dela govore drugačije.

Da li vaš znak pripada ovoj četvorci?

Izvor: Lepa&Srećna