Svi imamo u svom okruženju bar jednu osobu koja je veliki egoista. Bilo da joj je takva priroda ili je zbog uspeha i slave takva, ta osoba je previše puna sebe i umišlja da je iznad svih. Horoskop može u velikoj meri doprineti tome, a evo koja tri znaka važe za najveće egoiste.

Lav

U stvarnosti su zaista kraljevi životinja, ali kada se radi o ljudskim bićima nisu baš toliko superiorni. Prizemnost im nije jača strana, a na druge ljude često gledaju kao na inferiornije od sebe. Za sebe misle da su visočanstvo, obožavaju da su u centru pažnje i sve će uraditi da oči budu uprte u njih. Nemaju razumevanja za druge i smatraju da su iznad svih.

Vodolija

One važe za jako društvene i komunikativne osobe, ali i veoma pretenciozne. Uverene su da mogu dobiti šta god požele i zamisle, pa neće prestati da pokušavaju ostavrivati svoje planove, makar im se to obilo o glavu. Vodolije znaju da budu veoma nadmene i arogantne prema osobama iz bliskog okruženja, pa mogu biti veoma neshvaćene. Gledaju na ljude sa visine i uživaju da se prave pametne.

Jarac

Jedan od najvećih lidera zodijaka je baš ovaj znak, a to često znaju da iskoriste i da se hvale svojim uspehom. To može da iritira druge ljude, posebno one koji nisu toliko ostavreni i koji nemaju. Žele u svemu da budu najbolji i doslovce gaze preko drugih ljudi kako bi svoje želje i ciljeve ostvarili.

Izvor: Lepa&Srećna