OVAN

Posao: Nedostajaće vam bar jedan sat u danu da završite sve svoje obaveze. Mogući nesporazumi sa saradnicima. Ljubav: Napetost u partnerskim odnosima. Probajte da zadržite prisebnost i da ne donosite ishitrene odluke. To može samo da pogorša situaciju. Zdravlje: Problemi sa nervozom i visokim pritiskom posebno krajem nedelje.

BIK

Posao: Moraćete dobro da se potrudite kako biste zadržali hladnokrvnost. Budite mudri, neke osobe samo žele da vas izbace iz takta. Manji novčani priliv. Ljubav: U vašem odnosu već duže vreme stvari ne funkcionišu kako treba. Dovoljna je samo jedna pogrešna reč za ozbiljnu svađu. Stabilizacija krajem nedelje. Zdravlje: Vreme je za relaksaciju.

BLIZANCI

Posao: Ne zauzimajte ničiju stranu i ne vodite tuđe bitke. Na poslu imate nedobronamerne kolege.
Ljubav: Nezdovoljstvo već dugo tinja u vama, ali nije samo partner kriv. Slobodne Blizance očekuje zanimljiv susret. Zdravlje:Problemi sa cirkulacijom.

RAK

Posao: Teško prihvatate promene, ali ćete ubrzo shvatiti da će vam one doneti višestruku korist.
Ljubav:Turbulencije u parnerskom odnosu, posebno za one koji su u braku. Slobodne Rakove očekuje romantičan izlazak. Zdravlje: Problem sa sinusima.

LAV

Posao: Otvara vam se mogućnost da zaradite dodatni novac. Neočekivani finansijski priliv stiže krajem nedelje. Ljubav: Sve će biti previše naglašeno - i ljubav i nezadovljstvo. Partner će biti potpuno zbunjen vašim ponašanjem. Zdravlje: Plivajte, trčite, igrajte tenis.

DEVICA

Posao:Potrebna vam je bolja organizacija. Previše ste obaveza preuzeli na sebe. Postoji rizik da uđete u posao koji će vam doneti gubitak.Ljubav: Vreme je da okončate vezu koja vas već duže vreme ne ispunjava. Jedan Strelac je spreman da provede život sa vama. Zdravlje: Uživajte u odmoru, zaslužili ste ga.

VAGA

Posao: Trud se najzad isplatio. Otvaraju se nove poslovne mogućosti i prilike za bolju zaradu.
Ljubav: Uživate u slobodi. Prija vam da nikome ne polažete račune. Ipak, jednom ćete morati da se skrasite.Zdravlje:Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Posao: Došao je trenutak da ostvarite svoj san. Zato radite trostruko više. Ljubav: Partner vapi za vašom pažnjom ali vi ste zaokupirani poslom. Zdravlje: Problem sa nervozom.

STRELAC

Posao: Kruna je teška, zato ne dozvolite da vas ljubomorna govorkanja zaustave. Ljubav: Uživate u vašoj tajnoj vezi. Samo pazite da ne budete razotkriveni. Zdravlje: Najzad ste u skladu sa samim sobom.

JARAC

Posao:Umorili ste se. Nemate više snage za dokazivanje. Možda je vreme da uzmete odmor.
Ljubav: Razočarani ste u partnera. Imate utisak da vam ne pruža dovoljno razumevanja i podrške posebno u teškim trenucima.Zdravlje: Anksiozni ste.

VODOLIJA

Posao:Na ivici ste nerava. Ne možete sve da rešite sami. Obratite se nadređenima.
Ljubav: Prija vam odmor sa partnerom. Možda i rešite nesuglasice. Slobodne Vodolije čeka zanimljiv susret. Zdravlje: Dobro se osećate.

RIBE
Posao: Imate otpor prema promenama. Nemate izbora, osim da prihvatite. Moguć dobitak na igrama na sreću. Ljubav: Nesporazumi i svađe, posebno u drugoj polovini nedelje. Iskren razgovor će sve reštiti.
Zdravlje: Prehlada.

Izvor: Lepa&Srećna