Dnevni horoskop za 16. majl 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Današnji dan donosi dodatna iznenađenja. Budite spremni da se suočite sa svime što vam promene donose. Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom osećate se kao gubitnik. Zdravlje: Dobro.

BIK

Posao: Vaše pozitivne karakterne osobine dolaze do izražaja. Preuzimate više inicijative za rešavanje važnih stvari u vezi sa aktuelnim projektom. Ljubav: Privrženi ste partneru. Mogli biste da predložite zajednički život. Zdravlje: Premoreni ste.

BLIZANCI

Posao: Osećate pojačani optimizam i unutrašnju snagu. Ljubav: Pružaju vam se mogućnosti da više vremena provedete nasamo s partnerom i da provedete skladne intimne trenutke. Zdravlje: Aritmija.

RAK

Posao: Prilika da ostvarite lični cilj, pošto trenutno nemate nikakvih prepreka na poslovnom planu.
Ljubav:
Spremni ste da voljenoj osobi ispunite želje, što vašu vezu čini stabilnijom. Zdravlje: Odlično.

LAV

Posao: Angažujete se maksimalno u vezi s današnjim planom rada, kako biste uspeli da privedete kraju posao što brže. Ljubav: Naglašena želja za privatnošću naglašava pojačanu društvenost i želju za izlascima samo sa odabranim društvom. Zdravlje: Pregledajte grlo.

DEVICA

Posao: I dalje ste prilično naivni kada je u pitanju saradnja sa onima na koje računate a koji su vas više puta izneverili. Priznajte sebi istinu. Ljubav: Ako ste napokon odlučili da uđete u novu vezu, bolje još malo razmislite i kažite ne. Zdravlje: Čuvajte se virusa.

VAGA

Posao: Već vam prilično ide na živce to što svi pomno prate šta radite, jer osećate da neke od vaših ideja na kraju postanu vlasništvo drugih. Ljubav: Niste zadovoljni partnerovom odsutnošću, stoga postajete ljubomorni. Zdravlje: Glavobolja.

ŠKORPIJA

Posao: Budite spremni da se povinujete tuđim predlozima i da u njima vidite i lepe stvari. Potrebno je da budete osoba od saradnje. Ljubav: U bračnim vezama postoje opravdane sumnje. Slobodnima predstoji odličan provod. Zdravlje: Urinarna infekcija.

STRELAC

Posao: Imate podršku planeta da održite tempo kojim radite. Teško da neko može da isprati vaš ritam.
Ljubav:
Burno reagujete, zato aktivirajte svoju sposobnost samokontrole, sve će biti dobro.
Zdravlje:
Puni ste elana.

JARAC

Posao: Nailazite na teškoću u poslu. Skloni ste neodgovornim potezima. Ljubav: Trebalo bi da odgovorite na udvaranje jedne Device. To jeste plašljiva osoba i traži podršku, ali vas zaista voli.
Zdravlje:
Posetite stomatologa.

VODOLIJA

Posao: Imate nameru da što brže sprovedete novu ideju u delo. Učinite tako, isplatiće se.
Ljubav:
Zaljubljeni ste do ušiju, želite to da podelite sa celim svetom. Osoba sa kojom ste je rođena u znaku Bik. Volite bikovsku tvrdoglavost, upornost. Zdravlje: Osećate se odlično.

RIBE

Posao: Poslovni uspeh za one koji rade u oblasti nauke. Imate dobru saradnju sa inostranim kompanijama. Ljubav: Danas imate povoljne aspekte da se pomirite sa nekim, ako to zaista želite.
Zdravlje:
Upala uha i grla.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor: Lepa&Srećna