OVAN

Posao: Stari kontakti doneće vam dobru ponudu koja obećava dosta novca. Sve će vam ići od ruke. Ljubav: Zajednički odmor obnoviće strast. Slobodne Ovnove čeka vrela letnja avantura. Zdravlje:Odlično se osećate.

BIK

Posao: Završite posao koji odlažete već dugo vreme. Stići će vam zaostala zarada.
Ljubav: Vreme je da zakopate ratne sekire. Nema veze ko je u pravu, važno je da život nastavite mirno i bez trzavica. Zdravlje: Ulenjili ste se, vreme je da se posvetite svom zdravlju.

BLIZANCI

Posao:Sačuvajte prisebnost i hladnokrvnost. Budite fer prema kolegama ako želite korektne odnose. Ljubav: Izgovorene reči ne možete da povučete. Zato dva puta razmislite pre nego što kažete nešto partneru. Slobodne Blizance čeka povratak velike ljubavi. Zdravlje: Napetost se odražava na organe za varenje.

RAK

Posao: Sve dolazi na svoje. Ono oko čega ste se zalagali isplatiće se višestruko. Ljubav: Vreme je da rešite sve nedoumice. Istina je da će biti teško, ali bićete zahvalni sebi kasnije. Zdravlje: Problem sa pritiskom.

LAV

Posao: Previše ste obaveza preuzeli na sebe. Imaćete problem da ispoštujete rokove. Ljubav: Vreme je da odlučite. Jedna osoba iz inostranstva je jako zainteresovana za vas. Prihvatite ponudu. Zdravlje: Problem sa sinusima.

DEVICA
Posao: Vreme je pokazalo da je odluka koju ste doneli dobra. Sada možete da ubirate plodove svog truda. Ljubav Idealan period za one u braku i dugim vezama. Slobodne Device čeka zanimljiv susret.
Zdravlje: Stabilno.

VAGA

Posao: Vreme je da započnete sopstveni biznis. Ta odluka doneće vam mnogo koristi. Ljubav: Veliki izazov za one u dugim vezama u braku. Jedna osoba uneće vam nemir. Zdravlje: Stabilno.

ŠKORPIJA
Posao: Sposobnost, znanje, veština i odgovornost biće u prvom planu. Ovo je vaše vreme. Ljubav: Uživaćete sa voljenom osobom, bez konflikta i trzavica. Zdravlje: Puni ste pozitivne energije.

STRELAC
Posao: Na izmaku ste snaga. Grešite i pravite propuste. Razmislite o odmoru. Ljubav: Nemate nerava da se raspravljate sa partnerom. Pametniji popušta. Zdravlje: Povedite računa o ishrani. Vreme za fizičku aktivnost.

JARAC
Posao: Ponuda iz inostranstva. Prihvatite - takva šansa se dešava jednom u životu. Ljubav: Nikako ne uspevate da pronađete zajednički jezik sa parnerom. Slobodne Jarčeve čeka strastven susret.
Zdravlje: Problem sa nervozom.

VODOLIJA
Posao: Držite se svog stava. Ne odstupajte pred autoritetom kada ste u pravu. Ljubav: Poradite na odnosu sa partnerom. Problemi se neće rešiti sami od sebe. Zdravlje: Nesanica.

RIBE
Posao: Ambiciozni i spremni ste da žrtvujete sve zarad cilja. Ipak, pazite da ostanete korektni i da sačuvate dobre odnose sa kolegama. Ljubav: Razgovorom rešite nesuglasice. Razmislite o zajedničkom putovanju. Zdravlje: Problem sa sinusima.

 Izvor: Lepa&Srećna