Jedna od najvećih izazova za dvoje ljudi jeste brak. Pored toga što predstavlja izazov, on predstavlja i čin ljubavi između partnera. Oba partnera u odnos ulaze sa puno entuzijazma, najboljih namera, ali ono što se ponekad dogodi jeste da bračna zajednica ne pruža čoveku ono što je on zaista očekivao i čemu je stremio. Često se dešavaju nezadovoljstva, patnja za momačkim životom i uopšte želja da se iz odnosa izađe.

Astrolozi i za to imaju izgovor, pa kažu da su Vodolije najčešće sklone razvodu. Razlog nije neverstvo, želja za prevarom, već njihova potreba za slobodom i samostalnošću.

Njima su ljubavni i prijateljski odnosi veoma važni, ali u svojim idealima znaju često i da pogreše i da se razočaraju. Greška prilikom procene, prevelika idealizacija partnera ili pak strah od vezivanja, to su dileme koje muče Vodolije u bilo kojoj vrsti odnosa. Od partnera očekuju da im stalno ugađa, a ukoliko do toga ne dođe oni se pokupe i odlaze.

Najčešće svoje bračne zajednice završavaju, jer ih strah od vezivanja obuzima, a želja za slobodnim ponašanjem postaje velika. Muškarci rođeni u ovom znaku se često ugledaju na svoje mlađe ili neoženjene prijatelje i žele da žive njihov život, a tada dolazi do obostranog nezadovoljstva, a partnerke se osećaju usamljeno i nesrećno.

Izvor: Lepa&Srećna