Mnogi astrolozi tvrde da slaganje partnera u velikoj meri zavisi od horoskopskog znaka, kao i to da li će veza potrajati, da li je to ljubav našeg života ili ne. Tako su zvezde i ovoga puta predvidele koja to dva znaka nikako nisu kompatibilna. Reč je o Lavu i Škorpiji.

Oba znaka su veoma oštra i strastvena, a njihov odnos bi ličio na sve samo na ne ljubavnu romansu. Svađe, prepirke, provokacije su samo neke od situacija koje bi svakodnevno bojile njihov turbulentan odnos. Škorpije će uvek nervirati to što Lav voli da je u centru pažnje, to što je dramaturg i što se prema životu odnosi kao da se sve oko njega vrti. Dok će Lava posebno nervirati ukoliko im Škorpije ne daju previše na značaju i ukoliko počnu da im prebacuju i "smaraju" ih oko stvari koje oni smatraju normalnim. Lavovi život shvataju kao dobro zezanje, pa vrlo često mogu naići na nerazumevanje sredine.

Škorpije su vodeni znak, a Lav je vatreni, pa je njihova kompatibilnost ravna nuli. Astrolozi tvrde da podudarnost znakova Voda-Vatra nikako nije dobra i da je veoma teško da te osobe nađu zajednički jezik u bilo kojoj sferi života.

Izvor: Lepa&Srećna