OVAN

Naučite konačno da slušate svoju intuiciju, da u svom srcu potražite odgovore na sva važna pitanja. Moguće je da ste poslednjih dana bili žrtva prevare, trpeli nešto što znate da nije dobro za vas. Unutrašnji glas pokušava da vas zaštiti i ako nađete duhovnu ravnotežu, i u emocionalnoj sferi ćete biti jači.

BIK

Izlazite iz šablona, a to vas i plaši i oslobađa u isto vreme. Konačno ste spremni da odbijete ono što ne zaslužuje i da zatražite više. Ima tu dosta pobune i mogućnosti za konflikte, ali ako nema drugog izlaza i kompromisa za bolju vezu, onda je prekid jedina opcija.

BLIZANCI

Na korak ste od preljube, pa čak možda i dugoročnog dvostrukog života. Ako monogamija zaista nije za vas, pripremite se i da će vas dosta kritikovati zbog toga. Vi najbolje znate šta želite, pa ćete morati i da prihvatite posledice. Budite sigurni da ste prethodno sve proverili, jer vas nova strast može iznenaditi prošlošću.

RAK

Zatvoreni ste već duže vreme a možda čak i zarobljeni u toksičnoj vezi iz koje ne vidite izlaz. Prijatelji vam nude ruku spasenja, nemojte je propustiti. Za usamljene, otvaraju se nove romantične opcije ali nisu baš bezbedne. Pazite se.

LAV

U najavi su problemi s partnerom, posebno sukobi koji će imati veze sa vašim poslovnim životom. Samci upadaju u emocionalni vrtlog, a nije nemoguć i neki skandal, skoro kao u rijaliti programu. Čuvajte dostojanstvo.

DEVICA

Čekaju vas snažne ljubavne turbulencije, ali strast cveta. Naročito u dužoj partnerskoj vezi dolazi do duhovnog ujedinjenja koje će pojačati ljubav. Ako ste sami, otvorite dušu, romansa ide ka vama.

VAGA

Morate se spustiti na zemlju, dosta ste lebdeli u oblacima. Moguće je da će neki od vas morati da priznaju da ljubavi više nema. Čak i najsrećniji ljubavnici će se suočiti sa teškoćama, možda samo prolaznim, ali "medenom mesecu" je ipak došao kraj.

ŠKORPIJA

Ljubavni tobogan vas voza gore-dole, pa ste počeli da čeznete za sigurnošću i opuštenosti. Ni partneru nije baš prijatno, moguće je da će se malo odaljiti od vas, baš da bi se trzavice ublažile. Usamljene Škorpije trpe pritisak porodice, kako bi se što pre ostvarile i na bračnom planu.

STRELAC

Umorila vas je rutina, dosadilo vam je stalno jedno te isto. Neki od vas će se osećati doslovce ugušeni, kao da ne mogu da izdrže više nijedan minut. Biće dovoljno da napravite neku veću promenu, ali ne i da raskinete ljubavnu vezu. Možda ste sami sebi postavili "rešetke" kao u zatvoru, a treba samo da sve pogledate iz drugog ugla.

JARAC

Očekujte neočekivano jer nepredvidljivi Uran prolazi kroz vaše polje ljubavi. Moguće je da stiže kazna za neke nepromišljene postupke ili prenagle odluke. Cena može biti doslovce novčana ali i u nekoj drugoj "valuti". Bol koji ste naneli drugima nekom svojom odlukom stiže na naplatu.

VODOLIJA

Moraćete da napustite svoju zonu komfora da biste konačno osetili tu romantičnu stabilnost koju priželjkujete. Mogući su potresi u samim temeljima, ali ne vredi ostati rigidan, jer to neće doprineti ljubavnoj sreći. Ne žurite, krajem nedelje će situacija biti još jasnija.

RIBE

Vratite se sebi i svom srcu, utišajte ego koji vas kinji i traži od vas da budete gazda u svakoj situaciji. Bolje je da mislite na budućnost nego na to kako se osećate u neposrednoj sadašnjosti. Prebrodićete ove teškoće, to je najvažnije da znate.

Izvor: Lepa&Srećna