Nedeljni horoskop od 21. do 27. juna donosi brojna iznenađenja gotovo svim znakovima.

OVAN

Posao: Problemi i poteškoće na poslu. Ništa neće ići kao što ste zamislili. Uradite šta je do vas i pustite da se stvari odvijaju svojim tokom. Ljubav: Vodite računa o onome što izgovarate. Odmerite svaku svoju reč. Može doći do nesuglasica koje nećete više moći da rešite. Zdravlje: Nervoza i stres uzrokovaće nesanicu.

BIK

Posao: Ne odustajte, iako vam se čini da više nemate snage. Veći priliv novca, ali nemojte da vas to zavara. I troškovi su vam se povećali. Ljubav: Vreme je za pauzu u vezi. Idite negde sa prijateljima kako biste na miru o svemu razmislili. Slobodne Bikove čeka zanimljiv susret. Zdravlje: Vodite računa o kalorijama koje unosite kako ne biste morali na strogu dijetu.

BLIZANCI

Posao: Očekuje vas razrešenje problema koji vas muče već neko vreme. Odredite prioritete kako ne biste zapali u finansijsku krizu. Ljubav: Sedmica puna strasti je ispred vas. Biće harmonije u ljubavi, ali i velikih nesuglasica. Slobodne Blizance čeka romantičan susret, ali to neće biti ljubav na prvi pogled. Zdravlje: Problemi sa varenjem. Obratite pažnju na ishranu.

RAK

Posao:Zatrpani ste obavezama. Novčani priliv je adekvatan uloženom trudu – pozitivno iznenađenje krajem nedelje. Ljubav: Ni sami niste sigurni šta zapravo hoćete i zbog čega ste nezadovoljni. Prvi deo sedmice obeležiće velike rasprave. Zdravlje: Najbolje funkcionišete kada ste pod pritiskom.

LAV

Posao: U drugoj polovini nedelje pojavljuje se neočekivana prilika da promenite posao. Moguće da će vam stići neki novac na koji ste već zaboravili. Ljubav: Muče vas sumnje i ljubomora. Opterećujete partnera ponašanjem.Slobodni Lavovi šarmiraju sve oko sebe. Zdravlje: Problem sa alergijama.

DEVICA

Posao: Javiće vam se nekadašnji saradnik sa ponudom koja će vam doneti mnogo novca. Ipak, smanjite troškove. Ljubav: Niste na istim talasnim dužinama sa partnerom. Slobodne Device će biti pred velikim izazovom. Osoba koja vas je mnogo povredila vratiće se u vaš život. Zdravlje: Problem sa nesanicom.

VAGA

Posao: Popustio je pritisak kom ste bili izloženi već neko vreme. Mogući problemi sa finansijama. Ljubav: Nezadovoljni ste i to ne možete da sakrijete. Partner više nema strpljenja za vaše hirove. Zdravlje: Problem sa sinusima.

ŠKORPIJA

Posao: Trud se najzad isplatio. Uspeli ste da prebrodite sve prepreke i sada možete da uživate u plodovima svog rada. Ljubav: Miran period. Najviše će vam prijati da vreme provodi kod kuće sa partnerom. Slobodne Škorpije čeka nedelja puna dobe zabave. Zdravlje: Problem sa leđima.

STRELAC

Posao: Hronično ste umorni. Imate utisak da niko ne primećuje vaše zalaganje. Grešite, upornost se uvek isplati. Ljubav: Morate da odlučite, da li dalje nastavljate sami ili sa partnerom - više nema odlaganja. Zdravlje: Dobro se osećate.

JARAC

Posao:Tvrdoglavo pokušavate da pokažete kolegama da ste samo vi u pravu. Povećani troškovi krajem nedelje. Ljubav: U odnosu sa partnerom nedostaje tolerancije, razumevanja i nežnosti. Slobodnim Jarčevima sledi period druženja, zabave i poznanstva. Zdravlje: Hipertenzija.

VODOLIJA

Posao: Čeka vas prekovremen rad. Nije vam teško da radite i dvostruko ako vam sleduje dobra zarada.
Ljubav: Stare strasti su oživele. Slobodne Vodolije očekuje fatalan susret. Zdravlje: Problem sa venama. Posetite lekara.

RIBE

Posao: Ovo je nedelja kada ćete biti u prilici da dokažete koliko vredite. Iskoristite svojih pet minuta.
Ljubav: Skladni odnosi, ali niste spremni da vezu podignete na viši nivo. Slobodne Ribe čeka lepo druženje. Zdravlje:Stomačni problemi.

 Izvor: Lepa&Srećna