Pogledajte šta kaže horoskop za lepo vreme pred nama, pronađite svoj znak i otkrijte šta zvezde kažu.

Ovan

Posao: Uspešan period je pred vama. Donosite racionalne odluke kada je polje finansija u pitanju. Ljubav: Početak leta donosi mnoštvo promena za osobe u ovom znaku, a pogotovo na polju ljubavi. Uživaćete u druženju sa prijateljima, voljenom osobom i čarima porodičnog doma. Zdravlje: Dobra energija.

Bik

Posao: Put do onoga čemu težite će biti trnovit, a nikako ne treba da odustanete već treba da se suočite sa preprekama. Ljubav: Odličan period za emotivno polje je pred vama. Uživaćete u novim avanturama i lepim emocijama. Obnovićete bliskost sa partnerom, a strasti i žar će biti u vazduhu. Zdravlje: Stabilno.

Blizanci

Posao: Suočite se sa izazovima i prestanite da skrivate probleme pod tepih. Uzmite stvar u svoje ruke i pozabavite se karijerom. Ljubav: Preterani konflikti i svađe sa partnerom neće rešiti problem koji imate, pokušajte racionalno da pristupite i iskreno razgovarate. Zdravlje: Problem sa snom.

Rak

Posao: Potrudite se da budete prizemni i da ne letite previše, posebno kada su u pitanju novi projekti ili promena poslovnog okruženja. Ljubav: Mogu pasti grupe reči između vas i partnera, pa se potrudite da ispravite taj problem. Otvorite srce i iskreno porazgovarajte sa voljenom osobom. Zdravlje: Bez većih tegoba.

Lav

Posao: Napeti odnosi sa kolegama, neročito sa onima sa kojima ste u prijateljskim odnosima. Jačajte svoj duh i verujte u pozitivne ishode. Ljubav: Podgrevanje starih strasti vam neće doneti ništa dobro, pogotovo ako ste slobodni.Zdravlje: Pripazite na alergije.

Devica

Posao: Posvećeni ste poslu i dajete svoj maksimum, a to će se i videti u narednom periodu. Moguće je potpisivanje važnih ugovora u narednom periodu. Ljubav: Vreme je za odmor ili romantično putovanje sa partnerom. Uživaćete u letu, a zvezde su posebno naklonjene vama. Zdravlje: Dobro se osećate.

Vaga

Posao: Ostranite smireni i pribrani, ma kakve promene da se dešavaju u vašem okruženju. Tokom letnjeg perioda ćete imati povoljne finansijske prilike, a potrudite se da ih iskoritite najbolje moguće. Ljubav: Bavićete se unutrašnjim mirom, koji ćete preneti i na partnera. Jedn miran i spokojan period je pred vama. Zdravlje: Pripazite se opekotina i sunčanice.

Škorpija

Posao: Rešite stare probleme i jednom za svagda raskrstite sa neraščišćenim odnosima i starim problemima. Ljubav: Tokom leta će sve doći na svoje mesto, a krajem možete očekivati i ozbiljnije poteze na ovom polju. Zdravlje: Moguće povrede.

Strelac

Posao: Ne forsirajte se previše, opustite se malo i dajte sebi oduška i priliku za odmor i opuštanje. Ljubav: Fokus vašeg interesovanja će biti jedna osoba oko koje ćete se potruditi. Zauzeti mogu očekivati trzavice i svađe koje mogu narušiti njihov odnos. Zdravlje: Pozabavite se kilažom i vežbanjem.

Jarac

Posao: Morate dobro razmisliti o svakoj odluci koju donosite, trudite se da ne pogrešite. Ljubav: Mnogo loš period za ljubav. Tokom leta će vam se vratiti sve ono što ste činili svom partneru, a ukoliko ste se igrali tuđim osećanjima to će doći na naplatu. Zdravlje: Veliki prihički pritisak.

Vodolija

Posao: Prestanite da irgnorišete probleme pred sobom, pogotovo one koji se odnose na vaš napredak. Ljubav: Na polju emocija vlada zahlađenje, a vi ispitajte u kome je problem, nemojte odmah da krivite partnera. Zdravlje: Prehlada.

Ribe

Posao: Leto nije vreme za opuštanje, pogotovo ako ste nekome dužni nešto. Stisnite to i završite obaveze, pa onda spokojni idite na odmor. Ljubav: Leto je pravo vreme da pokažete svoju senzualnost i zavodljivost, a posebno vodite računa kada je donošenje važnih odluka u pitanju kako ne biste pogrešili. Zdravlje: Osluškujte svoje telo.

Izvor: Lepa&Srećna