Pogledajte šta kažu zvezde za vaše finansijske prilike za nedelju od 7. do 13. juna 2021. godine.

Ovan

Retrogradni Merkur vam donosi mnoštvo turbulencija, ali sve to ima svoju i dobru i lošu stranu. Finansije vezane za banku će vam mnoge dobre stvari doneti, ali ukoliko vučete dugove iz prošlosti sa sobom, sada će doći vreme za naplatu.
Transakcije iz inostranstva vam mogu mnogo doneti.

Bik

Finansije će biti stabilne tokom ove nedelje. Tek krajem možete očekivati neki izdatak koji može poremetiti vaš mesečni ili periodični finansijski plan.

Blizanci

Merkur je počeo retrogradni hod u vašem znaku, ali vas je izuzeo kada je polje finansija u pitanju. U mnogo čemu vas je vratio korak unazad, ali ne i na novačnom polju. Povoljna nedelja za sklapanje ugovora i novčaih dogovora.

Rak

Odlična nedelja za novac je pred vama. Moguć finansijski priliv iz inostranstva, koji u vama može probuditi želju za otvaranjem spostvenog biznisa.

Lav

Stabilne finansije vas čekaju tokom ove nedelje. Ponedeljak i utorak mogu iziskivati određene troškove, ali sve u svemu ništa strašno. Trudite se da se ne rasipate novcem i da prištedite malo.

Devica

Korektna finansijska situacija je pred vama. Ukoliko ne prištedite moguća je kriza iz koje ćete se teško izvući. Vas retrogradni Merkur nije zaobišao, povedite računa o trošenju.

Vaga

Polovina nedelje vam donosi mnogo povoljnih situacija u vezi sa novcem. Mnogo poslovnih ponuda, koje nude mnogo više od trenutnog, će vam se ukazati. Odlična nedelja je pred vama, a vi je iskoristite na najbolji način. Određeni dogovori i pregovori mogu da urode plodom i promene vaš život iz korena.

Škorpija

Toliko napora ulažete da popravite svoju finansijsku situaciju, ali to vam ni ove nedelje neće poći za rukom. Vaš trenutni status izgleda kao da se davite u plićaku. Strpite se i trud će se isplatiti.

Strelac

Najbolji način da dobijete ono što želite jeste da zaista verujete u to, a Strelčevima ovaj zakon privlačenja baš polazi za rukom. Novac u ovoj nedelji je jedan od aspekata koji će vam najbolje ići.

Jarac

Manjak prihoda u odnosu na vaše troškove će eskalirati u ovoj nedelji. Nećete moći da se oporavite od iznenadnih troškova, bilo da su vezani za kuću ili proslave kojima ćete prisustvovati. Jedan Jarac ne može tek tako da se pojavi negde.

Vodolija

Pred vama je krizni finansijski momenat, posbno za one osobe koje vole i koje su navikle na luksuz. Nedelja pred vama nikako neće biti povoljna za preveliko trošenje, jer ćete imati mnoštvo iznenadnih troškova koji vam nikako neće prijati.

Ribe

Vaša skromna priroda će tokom ove nedelje da dođe do izražaja, posebno jer ćete imati odlične prilike da zaradite novac. Mnoštvo poslovnih ponuda i odličnih naplata vas čeka u periodu pred vama. Iskoristite to na najbolji način i poboljšajte svoj finansijski aspekt.

Izvor: Lepa&Srećna