Nedeljni horoskop za ljubav obeležiće pun Mesec u znaku Strelca!

OVAN

Partner brzo menja raspoloženje, moraćete da budete pažljiviji. Jednostavno, prihvatite činjenicu da je pod velikim stresom i da nije trenutak da ističete svoje nezadovoljstvo. Ako nemate partnera, obratite pažnju na diskretne vibracije u okruženju.

BIK

Nećete moći da odolite nekome ko u potpunosti shvata vašu zabrinutost i uspeva da vam pomogne da se nje bar malo oslobodite. Ako se spremate na neki važan korak u vezi, zvezde su na vašoj strani, recite "da". Zaboravite navodnu konkurenciju. Ona ne postoji.

BLIZANCI

Čeznete za osećajem sigurnosti, potrebno vam je da partner bude uz vas. Usamljeni će osećati čak i neku dozu netrpeljivosti i nepoverenja prema eventualnim poznanicima. Oni u braku uživaju u bliskosti, naročito ako ih još i posao povezuje.

RAK

Konačno stiže uveravanje da ste na pravom putu. Mislili ste da previše insistirate na perfekcionizmu, ali i druga strana je tek sad spremna da vam se u potpunosti preda i posveti. Zato će popustiti i potreba za kontrolom. Kad je reč o odlukama, budite mudri i zrelo razmislite.

LAV

Nećete moći da se izborite sa tenzijama, pa su sukobi u izgledu. Ako imate stariju osobu od poverenja, svakako se posavetujte i videćete da će biti efekta. Partneri koji zajedno žive moraju napraviti novi dogovor u vezi sa vođenjem domaćinstva.

DEVICA

Bićete prava zvezda ove nedelje i privlačićete pažnju gde god da krenete. Nemojte mnogo da "dignete nos", jedna skromna ponuda krije veoma lepu priliku. Oni u vezi mogu imati dosta brige zbog zdravstvenih tegoba partnera.

ŠKORPIJA

Posle kraće krize, sunce će svanuti sjajnije nego ikad. Trenuci udaljenosti od partnera teško će vam pasti, ali sve će se razrešiti zajedničkim naporom. Oni željni ljubavi osećaju dobre vibracije i vreme je da se osvrnu oko sebe. A možda i da potraže stare prijatelje.

STRELAC

Prva polovina nedelje biće lakša, ali onda dolazi period sumnja i neodlučnosti. Vreme je da ustanovite koji je najbolji način da obnovite poverenje, da proverite koliko vas partner zaista razume. Budite otvoreni i neće izostati rezultat.

JARAC

Nemojte stalno da kontrirate i kopate po starim ranama. Pogledajte u budućnost i razmislite o svemu onome što je u vašem ljubavnom životu dobro. Ako ste u dužoj vezi, trenutak je za planiranja, maštanja i upoznavanje sa porodicom.

VODOLIJA

Čeka vas lep ljubavni period, naročito one koji su nedavno započeli romansu. Više vremena ćete provoditi sa partnerom, komplimenti neće izostati. Oni koji već žive zajedno treba da prevaziđu sitne konflikte.

RIBE

Prosto je neverovatno koliko će vam se neverovatnih stvari dogoditi! Biće teško da ostanete prisebni, ali većina novih stvari u vašem životu imaju dobre prognoze. Ako ste u vezi, ne verujte zlim jezicima.

Izvor: Lepa&Srećna