Pronađite znak svog partnera i pogledajte da li zvezde kažu da ste idealna partnerka za njega.

Ovan

Veliki su avanturisti i preziru dosadne i monotone veze. Željni su iznenađenja i izazova, a mirna i dosadna osoba im nikako ne bi legla.

Bik

Muškarci rođeni u ovom znaku su veoma organizovani, mirni i staloženi, pa ih nikako neće privući osoba koja je neukrotiva i divlja.

Blizanac

Željni su izlaska i druženja, vole da koketiraju, a osobe koje su ljubomorne im nikako ne odgovaraju. Ne podnose da ih neko kontroliše, pa ih mogu privući samo osobe slobodnih shvatanja.

Rak

Emotivne duše stoje iza ovog znaka, a osobe koje će im biti poput majki su sasvim sigurno odličan partner za njih.

Lav

Važe za dominantne osobe, a njihova partnerka mora da bude neko ko zna da prećuti i da nađe momenat da kaže pravu stvar. Mrze da se svađaju i raspravljaju, a kada takve situacije dođu strasti se razbuktavaju.

Devica

Samostalne i sposobne Device nikako ne podnose velike izlive emocija i osećanja, pa osoba koja je previše emotivna nikako ne bi pristajala njima.

Vaga

Ležerne su i jednostavne, pa im svađanje i provokacije nikako ne bi prijale. Vole mirnu luku i stabilne partnerske odnose, a neslaganje rešavaju mirnim i tihim razgovorom.

Škorpija

Posesivnost i nepoverenje su osobine koje pripadnici ovog znaka preziru. Strastveni su i tvrdoglavi, pa ih ovakva osoba može pre odbiti nego privući.

Strelac

Važe za vedre osobe, pa im partnerke koje vole da kukaju i mrače nikako ne bi prijale. Pravi su leptirići, a druženje i zabavu obožavaju.

Jarac

Veoma su jednostavni, vole porodični život, a nekada se dešava da žene ostanu željne avanture i zabave. Ne vole previše opuštene i spontatne partnerke.

Vodolija

Puni su samopouzdanja, veoma su društveni i komunikativni, a osobe koje su slične njima najčešće biraju za svoje partnerke.

Ribe

Pripadnici ovog znaka često pokazuju svoje emocije i osećanja, ne vole negativne partnerke i one koje vole da se svađaju.

Izvor: Lepa&Srećna