Jako je važno kroz život imati pravog prijatelja koji će da nas podrži u teškim i lepim trenucima. Astrolozi tvrde da ova tri znaka teško da ikoga mogu da stave ispred sebe, pa zato, ako su vam u krugu bliskih prijatelja, budite obazrivi.

Ovan

Uvek i u svemu moraju da pobede, pa i beznačajnoj prijateljskoj raspravi. Kada su ljuti ili se osećaju ugroženo postaju nemilosrdni. Tvrdoglavi su do tere da neće odustati čak ni onda kada je jasno da nisu u pravu. Impulsivno reaguju i na sitnice. Njihova dominantnost može da uvredi neke prijatelje, a posebno one koji neće uvek da im prepuštaju prvo mesto. 

Rak

Suviše emotivni i osetljivi, pa njihovi prijatelji moraju da vode računa o svakoj reči koju im upućuju. To često može da dovede do velikih svađa, nesuglasica i rasprava u nedogled, što ume da bude vrlo iscrpljujuće. Nekada su toliko obuzeti svojim pojačanim emocijama da ne mogu tuđe probleme niiti da shvate, niti da razumeju. Preterano se opterećuju sa sitnicama što može da stvori mnogo problema. 

Lav

Kraljevi teatra i drame jednostavno nikoga ne mogu da stave ispred sebe. Prepuni su samopouzdanja i uživaju u tome, što može da iritira njihove prijatelje. Lavovi nemaju ono što je potrebno da čovek bude brižan i dobar prijatelj, a to je da potrebe drage osobe makar nekad stave ispred svojih.

Izvor: Lepa&Srećna