Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

3 RAZLOGA ZAŠTO ŽENE VARAJU: Preljuba dolazi posle ovih znakova, pazite na signale!

Da li će žena prevariti muža ili partnera i ako je seks dobar?

  Izvor: Shutterstock

Dugo je vladao psihološki stereotip kako žene varaju zbog ljubavi a muškarci zbog seksa. Naravno, daleko je od svake istine da žene ne uživaju u seksu i da to ne može biti razlog zbog kojih će se one odlučiti na korak izvan braka ili veze. Evo oji su najčešći razlozi zbog kojih će žena poći u krevet s drugim muškarcem iako ima partnera.

Možda će vas zanimati

1. SEKSA NEMA DOVOLJNO

Nijedna žena ne želi da mužu ili momku bude cimer, dadilja ili čistačica. Ako partner često nije kod kuće, mnogo putuje ili je stalno na poslu, frustracija će uzeti svoj danak. Moguće je da je u pitanju i emocionalno nezadovoljstvo, naravno. Ali ono nikada ne dolazi i bez drugog osećaja uskraćenosti koju izaziva neutažena želja za dodirom, zagrljajem, poljupcem, intimnim odnosom, orgazmom

U ovakvom slučaju, žena će se vrlo često odlučiti na razgovor sa partnerom, mada mu možda neće reći otvoreno šta joj nedostaje. Pre će upotrebiti izraze tipa "nikad nisi kod kuće", "često sam sama" i tome slično.

2. SEKSA IMA ALI JE HLADAN I SEBIČAN.

Nije tajna da se posle nekog vremena, seks u dužoj vezi pretvori u rutinu. Ako partneri to dozvole, vremenom je teško i skoro nemoguće ponovo probuditi nekadašnje varnice. Ipak, tada redovnost seksualnih odnosa uljuljka partnera u osećaj da je ipak sve "normalno" i zato upoznavanje izuzetno privlačnog muškarca koji znalački flertuje može ženu dovede do preljube.

Pre toga, verovatno će postupcima staviti do znanja partneru šta joj nedostaje. Biće mazna, flertovaće sa partnerom, ali neće biti zadovoljna ako seks ostane isti. 

3. SEKS JE ODLIČAN, ALI ŽENA PATI ZBOD DRUGIH STVARI

Mnogi muškarci se najviše pouzdaju u svoju muškost. Oni s vremenom dobro upoznaju telo svoje partnerke, znaju sve njene "tajne okidače" i zato svaki intimni odnos završava obostranim orgazmom i zaista zadovoljavajućim seksom. Međutim, to nijednoj ženi nije dovoljno da bi se osećala voljena, željena a, pre svega, sigurna. Neretko se ovakvi partneri hvale svojim prethodnim uspesima kod žena, ne pokazuju dovoljno poštovanja prema partnerki na drugim planovima, čak je ponekad i omalovažavaju pred drugima.

Tada se žena oseća nesigurno i željna pažnje i poštovanja. Muškarac koji joj to pruži postaje poželjniji od partnera s kojim je seks sjajan.

Ovakva preljuba obično dolazi bez najave, jer se žena nerado poverava dominantnom partneru koji se pred njom šepuri. Pre će se prijatelji odlučiti da prigovore muškarcu, rečima "nemoj da je potcenjuješ" i "nemoj da je omalovažavaš u društvu". To su signali na koje muž ili momak moraju da obrate pažnju ako žele da očuvaju vezu ili brak.

Pročitajte i ovo

Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije