Pun Mesec 28. januara 2021. godine dočekaće nas u Lavu. Venera ulazi u zagrljaj Plutona, a Mars se odupire Uranu. Drama. Koliko puta čujemo izjave mnogih žena da muškarce zanima samo seks. Sport. Hrana. I dobar provod.

Koliko puta sagledavate muškarce kao pljosnate oblike kojima vi dodajete karateristike? Koliko puta pomislite da znate šta on voli, o čemu on misli, šta sanja? Vi mislite da on misli da mu je nešto privlačno. Dobro. Napeto. Vi odredjujete, unapred, da je on takav i onakav. Zapravo da je on muškarac kao i svaki drugi.

Jer svi su oni isti, zar ne? NE.

Muškarci imaju jedan broj karakternih osobina kao i žene. Imaju svoju volju. Veru. Kapacitet voljenja koji se ne razlikuje od nas. I oni imaju kriterijume. Osećaje. Interese. Motive. Hobije. I oni su selektivni u onome što im se svidja. I njihova seksualna energija nije uvijek samo animalna. Zapravo, vrlo često i nije animalna. I njih ne privlači samo napucani izgled kod žene koji im osporavate dok se i same činite takvima. I oni su nekad privučeni humorom, karakterom ili nekim faktorom koji nije samo vizualan.

I oni su osećajni. Empatični. Ranjivi. Hrabri. Verni. I naivni. U jednakoj, identičnoj meri, baš kao i bilo koja žena. I njihov horoskop se se sastoji od 12 planeta. I njihov Mars (seksulna energija) može biti u 12 različitih pozicija. I beskrajno mnogo stvari koje ih čine drugačijima i posebnima. Nekad i kvalitetnijim i  boljima nego što je to jedna prosečna žena.

I svaki put kad pomislite kako su oni jednolični. Neverni. Prevaranti. Grubijani. Da ih zanima samo površina. Izgled. I površnost. Kad pomislite da su bez ideja i bez karaktera, setite se da je svaka ta misao pokazatelj vas samih jer - u konačnom zaključku:  Žena koja može pružiti samo seks i sarmu, misli da muškarce samo to zanima.

Astrolog: Sanja Paraminski