Pronađite svoj znak i pogledajte šta kaže horoskop za nedelju od 24. do 30. maja. 2021. godine

Ovan

Posao: Tokom ove nedelje ćete imati mnoštvo poslovnih prilika i događaja gde biste mogli da ostavrite kontakte i povežete se sa osobama iz inostranstva. Ljubav: Ukoliko ste slobodni, evo prilike da uživate u flertu, upoznavanju i druženju sa osobom u znaku Škorpije ili Ribe. Zdravlje: Moguće povrede.

Bik

Posao: Očekuju vas promene na poslovnom polju, pogotovo ukoliko se bavite poslovima vezanim za kreativnost ili humanitarni rad. Imaćete saradnju sa Ribama, Škorpijama i Vagama. Ljubav: Strast između vas i partnera pršti, a dobra energija je samo prateći ukras vaše ljubavi. Tokom ove nedelje ćete provesti najlepše trenutke sa osobom koju volite. Zdravlje: Problem sa stomakom.

Blizanci

Posao: Bićete opterećeni i puni stresa, a odmor ćete željno iščekivati. Budite oprezni kada je donošenje odluka u pitanju i nemojte da dajete otkaz ili menjate posao, bez da ste dobro razmislili. Ljubav: Nikako ne možete da se posvetite partneru u potpunosti, previše obaveza vas sputava u tome. Pokušajte da uzmete mali predah i uživate sa partnerom. Zdravlje: Moguća prehlada i problemi sa spavanjem.

Rak

Posao: Imaćete neverovatnu želju da promenite posao tokom ove nedelje. Ukoliko radite pri državnim institucijama, može se desiti neočekivan preokret. Ljubav: Emotivni odnos ćete imati sa Škorpijama ili Ovnovima, a ukoliko ne budete obazrivi možete biti povređeni. Zdravlje: Mogući problemi sa kičmom.

Lav

Posao: Tokom ove nedelje možete očekivati pomoć od osobe u znaku Vodolije, posebno ako je posao vezan za marketing ili bankarstvo. Ljubav: Puno strasti, ljubavi i emocija vas čeka tokom ove sedmice, pa ćete biti potpuno spokojni i ispunjeni na ovom polju. Zdravlje: Dobro se osećate.

Devica

Posao: Odlična nedelja za promenu posla, a sve to je plod vašeg dugog i napornog rada. Nestrpljivi ste, ali sačekajte još samo malo. Ljubav: Imaćete zanimljiv susret sa osobom starijom od sebe, a ta osoba može biti pripadnik zemljanog znaka. Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Pomračenje Meseca u vašoj trećoj solarnoj kući se pojavljuje 26. maja i može doneti mnoštvo promena vezanih za posao i karijeru. Vaš dugogodišnji rad se konačno isplatio. Ljubav: Mirna luka vas čeka tokom ove nedelje, bez mnogo trzavica i konflikata sa partnerom. Zdravlje: Čuvajte se promaje.

Škorpija

Posao: Sarađivaćete sa Jarčevima u mnogim projektima, a mogu vam se otvoriti i vrata gde možete da napredujete. Ljubav: Osećate da imate konkurenciju i neprestano se trudite da ponovo zavedete partnera. Budite obazrivi i ne napadajte ga za sitnice. Ukoliko ne budete radili promišljeno preti vam raskid. Zdravlje: Nervoza i stres.

Strelac

Posao: Vodite računa da vas trzavice na poslu ne pokolebaju. Odvojite družbu i službu i moći ćete lakše da dišete. Ljubav: Moguć susret sa Bikovima, koji može rasplamsati strasti. Zdravlje: Solidno se osećate.

Jarac

Posao: Imaćete velikih finansijskih izdataka i to će vas opterećivati tokom ove nedelje. Trudite se da ne razmišljate o tome i opustite se na poslu. Ljubav: Trzavice i svađe kvare vaš odnos, a ukoliko ste slobodni možete naići na osobu koja će vas oboriti s nogu. Zdravlje: Povedite računa o zglobovima.

Vodolija

Posao: Ova nedelja je prekretnica u vašem poslu, pa ćete imati mnoštvo ponuda i na vama je samo da odaberete najbolju. Ljubav: Loš period za ljubav, ali ne i za prijateljske odnose i druženje. Više vremena ćete provesti sa porodicom i rodbinom. Zdravlje: Povedite računa o visokom pritisku.

Ribe

Posao: Vlada dobra atmosfera u vašem poslovnom okruženju, pa ćete uživati svakoga dana u komunikaciji sa kolegama. Ljubav: Puni ste raspoloženja i emocija, pa ćete to isto preneti na partnera. Sve u svemu jedan dobar period za ljubavne odnose je pred vama. Zdravlje: Dobro se osećate.

Izvor: Lepa&Srećna