Voditeljka Nina Radulović pre nekoliko meseci imala je operaciju kičme, od koje se sada uspešno opravlja. Međutim njeni obožavaoci su bili prilično zabrinuti za njeno stanje, pa je harizmatična voditeljka ispričala kroz šta je sve prošla i kako sada održava svoje zdravlje.

„Godinama sam se patila sa išijasom. Stalno sam pila lekove i primala injekcije, ali poslednje dve godine ni jednog trenutka nisam bila bez bolova. Ako bih nosila kese iz kupovine ili se sagnula da podignem nešto, ne daj Bože duže da sedim, mogla bih da idem posle toga na bolovanje... ali tako sam živela i mislila proći će... A onda sam na snimanju pre tri meseca skliznula niz jedan stepenik. Tada sam osetila nesnosan bol, a sutra već više nisam mogla da hodam... Potom je usledila operacija.“

nina radulovic
Instagram / nina_radulovic_official 

Sada se, kaže, oseća dobro i bolova je sve manje, ali da "povremeno oseti neke senzacije u vidu trnjenja stopala". Ipak lekar kaže da je to normalno posle operacije jer se nerv "budi".Pridržava se terapije, vežba u bazenu, kao i u sali sa tarapeutom. Obavezne su joj terapije strujom, magnetom, laserom, ali i masaže.

„Posle ovakve operacije, moraću da vežbam celog života, jer je neophodno da ojačam mider, odnosno stomačne i leđne mišiće koji treba da me „nose“ bar još 100 godina“, poručila je vesela i hrabra Nina.

nina radulovic
Instagram / nina_radulovic_official 

Izvor: Lepa&Srećna