Numerologija je čitava nauka koja se bavi ne samo brojevima, već i tumačenjima dana, meseca i godina. Ukoliko niste znali, da, dan rođenja može mnogo da kaže o vama i vašem karakteru. Može da vam ukaže da mnoge aspekte života, uspone i padove.
Pogledajte prvi deo meseca koji smo izdvojili za vas.

Ako ste rođeni 1. u mesecu

Osobe rođene prvog dana u mesecu su, kao i što sam broj nalaže, rođeni lideri. Poseduju odlične organizatorske sposobnosti, veliki su borci kroz život, samostalni su i veoma odlučni. Teško njihova organizatorska priroda ostane nezapažena, dosta ulažu u sebe i obrazovanje, što im može doneti uspeh i novac u životu. Njihove ideje su originalne, a često im se dešava da su samoljubljivi i da ne poštuju tuđe mišljenje. Teško prihvataju ljude iz okoline, pa im je neophoda adaptacija u nove sredine.

Ako ste rođeni 2. u mesecu

Osobe rođene drugog dana u mesecu su velike diplomate, veliki su analitičari i u stanju su da reše i najkomplikovanije stvari. Ukoliko pripadate ovom znaku, vi ste rođeni kreativac, pa je velika verovatnoća da ćete se ostvariti na polju umetnosti. Preporuka jeste da se bavite muzikom, slikarstvom ili pisanjem. Jedino ćete na taj način pronaći mir i spokoj.

Ako ste rođeni 3. u mesecu

Vi ste pravi govornik! Posedujete mnoštvo komunikacijskih sposobnosti, imate urođenu potrebu da rešavate konflikte, ali i da razgovarate sa drugima. Vaš put do uspeha neće biti lak, a vi treba samo da gledate napred i da se borite. Ne bi bilo loše da se bavite poslovima vezanim za prava, zastupništvo ili voditeljstvo.

Ako ste rođeni 4. u mesecu

Čvrst karakter i tvrdoglavost karakteriše ove osobe. Istrajni ste u svakom poslu, dajete sve od sebe, a to ponekad može biti loše po vas. Skloni ste da sve što vidite materijalizujete, pa se ovim osobama smeši preduzetnička karijera i sopstveni biznis.

Ako ste rođeni 5. u mesecu

Britak jezik i oštar um vas krase. Veoma ste snalažljivi, dinamični i druželjubivi. Preporuka jeste da se bavite trgovinom ili bankarstvom. Ove profesije vam mogu doneti mnogo novca, a vaše sposobnosti i veštine će vam doneti veliki uspeh u tome.

Ako ste rođeni 6. u mesecu

Porodica i deca su kult vaše ličnosti. Veoma ste lojalni, saosećajni i fleksibilni kada je saradnja u pitanju. Sve što vas tišti držite u sebi, pa kada eksplodirate to je loše i za vas i za okolinu. Ne bi bilo loše da se bavite uređenjem enterijera, medijima (iza kulise) ili da vodite sopstveni blog.

Ako ste rođeni 7. u mesecu

Osobe rođene na ovaj dan su veoma mirne i staložene, izgledaju kao da sve konce drže u svojim rukama. Teško da možete biti vođa ili lider, ali možete biti odličan asistent i lojalan saradnik nadređenima. Veoma ste osetljivi i senzitivni, a to nikako nije dobro za šefa/direktora.

Ako ste rođeni 8. u mesecu

Profesionalci u svim sferama života. Veliki ste autoritet bilo kojom oblašću da se bavite. Pozornica ne bi bila loša za vas, jer tu možete da pokažete sve svoje sfere moći. Film, mediji, pozorište bi bili odlična demonstracija vašeg talenta.

Ako ste rođeni 9. u mesecu

Inteligentni i veoma spretni. Brzi ste, okretni, obožavate dinamiku, pa bi sport bio odličan posao za vas. Možete se usavršiti u tome i zaraditi veliki novac. Fudbalski trener, teniser ili sportski lekar, ma šta god.

Ako ste rođeni 10. u mesecu

Volite da ste nezavisni od drugih i veoma ste spretni prilikom donošenja odluka. Vi ste visoko moralni, lojalni, profesionalni i mogli biste da se snađete u bilo kojoj profesiji. Tokom života vas očekuju brojne nagrade i priznanja, a preporuka jeste da budete hirurg ili lekar.

Izvor: Lepa&Srećna