Dnevni horoskop za 22. maj 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Delujete hrabro i neustrašivo, posebno kada je nov posao aktuelan. Ne mogu da vam polome krila koliko god da imate neprijatelja oko sebe. Ljubav: Donosite odluku brže i bolje u vezi sa osobom sa kojom ste duži period. Brak vam je stabilan. Zdravlje: Odlazak kod doktora neizbežan.

BIK

Posao: Na vreme možete da izbegnete probleme ili teškoće. Vi ste osoba koja se diže ko feniks onda kada je najteže. Ljubav: Niste odlučili šta ćete da radite sa osobom koju ste upoznali prošle nedelje. Razmišljate i dalje. Zdravlje: Bol u grudima izazvan psihosomatskim putem.

BLIZANCI

Posao: Vaš vladar Merkur uskoro kreće retrogradno a već donosi problem sa dokumentima, posebno ako radite sa inostranstvom. Ljubav: Stara ljubav zaborava nema. Ponovo ćete biti zajedno. Susret iznenada ili preko interneta. Zdravlje: Nema značajnih problema.

RAK

Posao: Vi ste neko ko zna da uživa u poslu koji voli. Stabilizujete se finansijski. Niko nije u stanju da organizuje bolje od vas posao. Ljubav: Euforične emocije. Potreba za osobom koja se pravi da ne vidi vaše poglede. Ali zato Vi sve primetite. Zdravlje: Problem sa disanjem.

LAV

Posao: Niste u problemu, ali možete biti u problemu ako novac trošite neplanirano ili nerealno. Ljubav: Ulepšavate svoje telo. To vam je preko potrebno jer vam podiže samopouzdanje. Bićete zavodljiviji. Zdravlje: Raspoloženi ste, ali isto tako lako pokvarite raspoloženje.

DEVICA

Posao: Ide vam dosta toga od ruke. Sa osobama od autoriteta ostvarujete dobru komunikaciju i uspešno rešavate sve probleme. Ljubav: Kod vas se mnogo toga unapred podrazumeva. Osoba koju volite o vama nema jasnu sliku. Unapredite vezu komunikacijom. Zdravlje: Regeneracija organizma uz lagane vežbe.

VAGA

Posao: Da li imate probleme sa poslovnim partnerima? Niste se postavili kako treba. Previše se postavljate autoritativno. Ljubav: Problem sa partnerom postaje prošlost. Tu će vam biti lakše. Niste opterećeni. Zdravlje: Vi možete sebe da regenerišete jedino uz dobru muziku.

ŠKORPIJA

Posao: Bili ste vredni. Isplatio se rad i čekanje. Sada imate ispred sebe unapređenje. To vam se najviše dopada. Ljubav: Slobodni pripadnici ovog znaka još uvek nisu spremni da se vežu i budu u stabilnoj zajednici. Zdravlje: Mislite na bol u stomaku a ništa ne preduzimate.

STRELAC

Posao: Veliki rad se očekuje u toku dana, ali i da nastavite tako na dalje u budućnosti, ne samo danas. Ljubav: Naglašena strastvenost će vas vući u pravcu kraćih ljubavnih vezica, neobaveznih druženja i odnosa koji su pola druženje pola ljubav. Zdravlje: Dosta dobro, ali pazite na vene.

JARAC

Posao: Vaš račun u banci je stabilan. Niste u minisu niti biste sebi dozvolili tako nešto. I dalje očekujete veliki konto. Ljubav: Započnite zajednički život sa osobom koju volite. Teško vam je da se otvorite. Partner vas podržava. Zdravlje: Čuvajte se velikog tereta. Opterećujete kičmu.

VODOLIJA

Posao: Dovoljno je da pogledate na sat i da znate da ste sve završili što ste naumili. Radite sa zemljama poput Engleske ili Norveške. Ljubav: Privučeni ste ženom Lav ako ste muška Vodolija, ukoliko ste žena - onda za vas jedan mačo men rođen u znaku Ovna. Njegova pomalo sirova energija leči vašu dušu. Zdravlje: Nemate većih problema.

RIBE

Posao: Pazite da ne napravite neki propust sa dokumentima ili da žurite na poslovni sastanak i sebi nanesete jaku nervozuLjubav: Mesec pojačava sentimentalnost. Moguće da sanjarite i maštate više nego živite ljubav. Zdravlje: Mesec u aspektu sa Marsom i Neptunom daće ozbiljnije probleme, možda i hospitalzaciju.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor: Lepa&Srećna