OVAN (21.3.- 20.4.) 

Ovnovi ove nedelje mogu biti tajanstveni kada su emotivni palnovi u pitanju, a neki pripadnici znaka mogu sresti osobu koja će ih veoma privući, ali i započeti novu ljubavnu vezu koja može biti tajna. Zauzeti Ovnovi imaće potrebu da više kontrolišu svoje emotivne odnose.

BIK (21.4.- 21.5) 

Bikovi ove nedelje postaju potpuno okupirani svojom ljubavnom vezom, do te mere, da će se potpuno podrediti partneru, koji će dominirati u ovom periodu. Slobodni pirpadnici znaka imaće šanse da sretnu osobu koja će im se izuzetno dopasti, a na pomolu su i nove ljubavne veze.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Blizancima će ova nedelja biti mirnija što se ljubavi tiče, i neće doneti neke promene u njihov emotivni život. Zauzeti će sa partnerom imati stabilan.odnos. Slobodni neće imati previše šansi da ostvare ljubavne planove, ali su preko posla moguća nova poznanstva.

RAK (22.6. - 22.7.) 

Rakovima ove nedelje ljubavni život dolazi u prvi plan, naročito ako su slobodni . Mnogi će imati prilike za nova poznanstva, ali i nove ljubavne veze, a potreba da zablistaju u društvu i budu u centru pažnje će im se ostvariti. Zauzeti Rakovi će unositi više optimizma u svoju vezu.

LAV (23.7.- 22.8.) 

Lavovima ove nedelje mogu mnogo energije trošiti na svoj privatni i porodični život, koji će biti ispunjen različitim događajima, ali je moguća i povećana nervoza u odnosu sa partnerom, iz čega mogu nastati i razmirice. Slobodnima sreća u ljubavi neće biti naročito naklonjena.

DEVICA (23.8. - 22.9.) 

Device ove nedelje mogu imati uspeha sa novim vezama, ali su neke tajanstvene u svojim ljubavnim kombinacijama. Oni pripadnici znaka u svežim vezama poboljšaće odnos sa voljenom osobom. U dužim vezama biće mirno, a ovaj period proći će bez značajnih promena.

VAGA (23.9. - 22.10.) 

Vage ove nedelje neće imati burna dešavanja na emotivnom planu, biće ovo za mnoge mirniji period u kojem će moći da stabilizuju svoj odnos sa partnerom. Slobodne neće pratiti naročita sreća u ljubavi, a oni kojima se neko već dopada mogli bi da započnu novu vezu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Škorpijama ove nedelje kreće na bolje, velika doza optimiznma preneće se i na njihov ljubavni život, pa tako mnogi slobodni pripadnici znaka mogu očekivati burne događaje, nova poznanstva i ljubavi. Zauzeti će preterano dominantni u svojoj vezi, pa su sa partnerom moguća neslaganja.

STRELAC (23.11.- 21.12.) 

Strelčevima ove nedelje ljubav neće biti u prvom planu, osim ako nisu u nekoj tajnoj ljubavnoj kombinaciji, ili bi takvu vezu mogli započeti u ovom periodu. Zauzeti sa partnerom prolaze kroz period stagnacije, dok slobodni Strelčevi mogu nekoga upoznati, naročito preko posla.

JARAC (22.12.- 20.1.) 

Jarčevi ove nedelje najviše i radosti mogu doživeti u prijateljskom društvu, gde mogu upoznati osobu koja će ih veoma privući i sa kojom je moguća nova ljubavna veza. Zauzeti pripadnici znaka osećaće kako partner ima mnogo novih ideja koje će se i njima samima dopasti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Vodolije će ove nedelje osećati povećanu tenziju u svojoj vezi, ali će mnogi biti vrlo strpljivi i tolerantni, tako da će uspeti da prevaziđu nesporazume. Slobodni pripadnici znaka mogu imati nove kontakte i neko im se može dopsti, ali to neće uspeti da preraste u nešto više.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Ribe ove nedelje u ljubavnom životu osećaju više stabilnosti, a u odnosu sa partnerom biće prisutne neke nove ideje. Slobodne Ribe će biti optimistične, broj novih poznanstava će se povećati, a mogući su kontakti sa osobama iz inostranstva, kao i nove ljubavne veze.

Izvor: Conoplja news