Lunarni horoskop za današnji dan najavljuje Mesec u znaku Jarca i divan period mirnog vremena u kojem ćete moći da završite sve što ste planirali. Dan omogućava da se svoje obaveze i poslove obavite u normalnom tempu, pa iskoristite ova prijatan aspekt da bistre glave proverite sve  proračune i planove.

Sve što je vezano za kretanje danas se savetuje - među velikim pothvatima, sreće će imati svi koji planiraju selibu, ali i svi ostali treba da iskoriste ovu energiju makar za jednu dugačku, okrepljujuću šetnju. Ovo se posebno odnosi na parove.

Iznače je danas nivo seksualne energije i dalje visok, svaka zajednička zabava zbližava partnere, čini par jačim. A šetnja u dvoje, uz šale i dobar priliv kiseonika, ispuniće vas radošću.

Još jedan efikasan način da povećate svoju rezervu energije jeste druženje s prijateljicama ili neke tipično ženske razbibrige. Dobar je dan za neku pametnu kupovinu ili zajednički odlazak na tretman sa dobrom drugaricom. Podsetnik: do vikenda uključujući, šišanje je dobro za zdravlje i lepotu kose, a takođe je korisno za celokupno stanje energije.

Konačno, ponovo još jedna noć u kojoj imate šansu da vežbate lucidno sanjanje: formulišite pitanje koje vas muči i „pročitajte“ odgovore na slikama koje budete sanjali.

Izvor: Lepa&Srećna