Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020: Mesec radosti za Škorpije, Ovnovi trpe težak pritisak

  Izvor: Shutterstock

Mesečni horoskop za novembar 2020. godine obeležiće Venera u svom sedištu - Vagi 

Čim se završi pun Mesec u Biku ulazimo u novembar. Merkur je još retrogradan u Vagi i, kada dobro odmeri, on odlučuje i kreće direktno od 4. novembra.

Kako će biti u kvadratu sa Saturnom, mogu se kod pojedinih osoba pojaviti problemi u komunikaciji sa autoritetima, sumnjičavost, nesigurnost, depresivnost, kao i problemi sa zubima, sluhom, kostima, bubrezima. Prvih dana, Sunce iz Škorpiona pravi opoziciju sa Uranom što daje impulsivnost, brzopletost, nervozu, originalnost ali nepraktičnost. Treba izbegavati sve vrste naglih odluka i neprijatne scene. Od 10. novembra Merkur ponovo ulazi u Škorpiona ali sada je direktan bez zadrške, kritički nastrojen i oštrouman pa obratite pažnju na komunikaciju.

Mesečni horoskop


Sunce će praviti trigon sa Neptunom oko 10. novembra, pa možete dati mašti na volju pokrenuti kreativnost, raditi vizualizacije, pisati, baviti se umetnošću. Izražena je romantičnost, nežnost u porodici i sa voljenim osobama. Venera je u svom sedištu, u Vagi do 20. novembra gde podstiče harmoničnost, kompatibilnost, važni su joj brak, partnerstva i druženja dok posle prelazi u Škorpiona i postaje intenzivnija, srastvenija i dubokih emocija. Pojedine osobe mogu ispoljavati ljubomoru, zavist, tajnovitost pa se i tu treba paziti da ne prekinete iznenada emotivnu vezu ili dugogodišnje prijateljstvo ili poslovno partnerstvo.

Od 14. novembra Mars kreće direktno što može dati veliku impulsivnost, posebno što će napraviti opoziciju sa Venerom oko 10. novembra, što može pojedinim osobama dati veliku strast, zaljubljivanje, ali i kritikovanje, pa čak i razlaze ako se dugo vremena ne slažete sa partnerom.

Sunce prelazi u Strelca od 21. novembra i kreće malo optimističniji period i vedriji pogled na život. Zatim Neptun kreće direktno od 28. Novembra i daje nam jasniju sliku kao da nam se pomera zavesa ispred očiju. Mlad Mesec će biti u Škorpionu 15. novembra, pa emocije kod mnogih osoba mogu biti intenzivne, pomalo posesivne, satkane od dosta želja. Zatim pun Mesec će biti 30. novembra u Blizancima koji je zadužen za komunikaciju, učenje, kontakte pa se tu mogu dešavati razne ishitrenosti i turbulencije. Svi utisci mogu biti više u mislima nego osećanjima. 

ŠTA POJEDINAČNI ZNACI MOGU OČEKIVATI U NOVEMBRU 2020.

OVAN

Ovnovi, u ovom mesecu mnogo posla i obaveza vam može stvoriti rasejanost,  pa pripazite na posao koji je prioritet. Pokušajte da se fokusirate da ne dođe do negativnog razvoja u vašoj karijeri.

Pojedini Ovnovi mogu i osetiti pad koncentracije, što je dosta šokantno za vas. Bez obzira na ishod, ipak se preporučuje da ostanete u komunikaciji sa šefom i kolegama što će  se kasnije pokazati dobro.

Emotivno su dosta lepi i harmonični aspekti sa partnerom, porodicom i prijateljima što će vam vratiti samopouzdanje, smeh i stabilnost da se možete uvek osloniti na njih. Posvetite se partneru, družite se i organizujte ručkove, večere. Slobodni Ovnovi već od davno su spremni za vezu, ali im se niko ne pojavljuje ili im nije adekvatna osoba. Ipak ostavite prošlost iza sebe i krenite u novi život i budućnost.

Pripazite na imunitet.

BIK

Bikovi, u ovom Mesecu nije baš najbolje da pokrenete novi posao ili da započnete nešto novo. Mnogi Bikovi će imati osećaj da im ništa ne ide za rukom i da je sve krenulo kako ne treba.

Najpre se posvetite sebi, pa onda iz tog ugla posmatrajte vašu karijeru i kakav je ishod. Ako ste pod stresom onda bi bilo dobro da malo popravite vaš duhovni rast i da radite na daljem obrazovanju. Pojedinim osobama se mogu nuditi razne šanse za karijeru, ali uspeh može biti manji od očekivanog.

Emotivno pojedini Bikovi mogu imati problema sa prošlošću iako su sada u harmoniji sa partnerom. Problem može biti ako ste nešto nezavršeno gurnuli ispod tepiha pa je sada isplivalo. Možda je najbolje da to podelite sa partnerom i isplanirate vašu budućnost. Slobodni Bikovi mogu da uđu u vezu sa partnerom uz značajnu razliku u godinama pa ne očekujte da to može dugo da traje.

Čuvajte se virusa i prehlade.

BLIZANCI

Blizanci, mnoge poslovne mogućnosti su pred vama pa bi bilo dobro da napravite raspored i postavite prioritete. Pojedine osobe mogu da se pretrpaju sa poslom i preuzmu više nego što mogu uraditi - izbegnite nagomilavanje obaveza.

Možda su vam se i neki troškovi uvećali pa bi trebalo da izmirite sva dugovanja u ovom mesecu. Bilo bi dobro da napravite finansijsku raspodelu i da ne trošite nesrazmerno. U poslu imate podršku i pomoć od kolega za sve što ne stižete uraditi. Emotivno sa partnerom ste u dobrim odnosima iako se i dalje trudite da spoljašnje stvari ne utiču na vašu ljubav.

Pojedini Blizanci mogu biti depresivni i tužni pa pričajte o tome sa partnerom, jer on vas iskreno voli. Samo otvoren razgovor bi mogao spasti vašu vezu ako ste u krizi. Bilo bi dobro - ako je moguće i ako ste u prilici - da vas dvoje negde otputujete. Slobodni Blizanci mogu da uživaju u pogledima suprotnog pola ali neka biraju vrlo pažljivo.

Čuvajte se u saobraćaju, bili vozač ili pešak.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije