Ovan (21. marta - 19. aprila)

U novembru, Ovan će u potpunosti otkriti svoju senzualnost. Ako ste u vezi, mesec će vam pružiti priliku da je učinite još snažnijom. Trenutak je savršen za prelazak u novu, ozbiljniju fazu, važnu odluku. Zvezde slobodnim Ovnovima obećavaju novu ljubav, koja će im, bez obzira na to koliko će trajati, pružiti mnogo nezaboravnih emocija i senzacija.

Najbolje rešenje za vas ovog meseca biće stvari koje ističu vašu prirodnu ženstvenost i seksualnost. Poluprozirne tkanine, intrigantni izrezi, naglašeni pojasevi na struku, mini u kombinaciji sa grubim čizmama, midi suknjama sa visokim prorezima, pažnja na vratu i dekolteu - moderna formula za vaš ormar za novembar.

Bik (20. aprila - 20. maja)

Za Bika će novembar takođe biti održan u znaku romantike. Morate puno da komunicirate, upoznajete se, flertujete. Mesec je povoljan za uspostavljanje ne samo ličnih, već i prijateljskih i radnih odnosa. Budite otvoreni i susretljivi - i privlačićete kao magnet.

Takođe bi trebalo da budete mekši pri odabiru odeće. Izaberite stvari koje su vizuelno privlačne. Nema odbojnih boja, oštrih prelaza ili drečavih detalja! Oslonite se na nežne, svetle nijanse, prijatne materijale,  lepršave oblike.

Blizanci (21. maja - 20. juna)

Blizanci treba da obrate pažnju na svoje zdravlje, kako fizičko, tako i mentalno. Pratite svoje stanje, izbegavajte stres. Zdrav san, pravilna ishrana, sport i dobra lična nega su sve stvari koje će vam pomoći da provedete ugodan mesec.

Treba dati prednost toploj i udobnoj odeći. Gusti materijali, mirne boje, labav krojevi, niske potpetice i slojevi glavni su kriterijumi za odabir odeće za novembar. I ne zaboravite na šal i kapu - pravi izbor dodatne opreme ne samo da će vas spasiti od prehlade, već i skladno dopuniti jesenji izgled.

Rak (21. juna - 22. jula)

U novembru vaš lični život obećava da će biti veoma aktivan. Za devojke koje su u vezi, zvezde obećavaju oluju novih emocija i senzacija. Vreme je da promenite scenografiju, izađete negde uveče ili odete zajedno za vikend, isprobate nešto novo u seksu ili jednostavno sanjirete zajedno. Slobodni Rakovi ovog meseca biće puni energije - upoznajte se, ćaskajte, flertujte, idite na spojeve. Ali nema potrebe da žurite sa ozbiljnom vezom.

Prava odeća će vam pomoći da se ovog meseca nađete u pravom raspoloženju. Odlučite se za lagane krojeve i tkanine. Puf  rukavi, nabrane suknje, koketni volančić, izduženi sakoi i prsluci umesto haljina najaktuelniji su trendovi koji će vam pomoći da se osećate prijatno u novembru.

Lav (23. jula - 22. avgusta)

Ovog meseca Lavovima je potreban mir i harmonija u svemu, pa čak i u odeći. Zato im zvezde savetuju da izbegavaju previše svetle kombinacije koje privlače pažnju. Moto vaše garderobe ovog meseca je „toplina, udobnost i udobnost“.

Izaberite mekane, prijatne na dodir tkanine i mirne boje, izbegavajte neudobnu odeću. Obratite pažnju na odeću u bež ili pastelnim bojama. Glomazni pleteni džemper, široke pantalone, vuneno odelo, udoban vuneni kaput i dugačak šareni šal ono će vam trebati ovog meseca.

Devica (23. avgusta - 22. septembra)

Device moraju biti u centru pažnje celog meseca. Novembar obećava da će biti pun sastanaka, poznanstava i događaja. Vaša harizma i smisao za humor će vam pomoći da uspostavite korisne veze, dobijete unapređenje na poslu i uletite u avanturu. Ne treba pokušavati da se obuzdate - vreme je da date oduška osećanjima i osećanjima i uživate u mogućnostima koje vam se pružaju.

Nema potrebe da se uzdržavate u pogledu odeće. Dodajte više boja u svoj svakodnevni ormar - odaberite nežne, mirne nijanse koje će osvojiti one oko vas. Odličan dodatak vašem izgledu biće pleteni džemper, pleteni prsluci, romantične suknje, pantalone širokih nogavica, jakne, kaputi, pa čak i jakne sa kaišem. I ne zaboravite na dodatke - oni su često glavna stvar u velikoj "slici"!

Vaga (23. septembra - 22. oktobra)

Ovaj mesec će biti vrlo produktivan za Vage. Glavna stvar je ne hvatati se svih zadataka odjednom - ne  precenjujte svoje mogućnosti i ne preopterećujte se. Ponašajte se dosledno, dobro razmišljajte, rešavajte probleme dok krećete - i tada ćete biti uspešni.

U garderobi će, kao i u životu, vladati logika. Izbegavajte eksperimentisanje i spontanu kupovinu ovog meseca. Stvari elegantnog kroja pomoći će vam da postignete harmoniju i smirenost na svojoj slici. Široke duge pantalone, kaput sa kaišem, ravne farmerke, košulje muškog stila. Fokusirajte se na umirujuće boje, a za akcenat koristite pastelne nijanse ili štampane desene poput karoa.

Škorpija (23. oktobra - 21. novembra)

Novembar se s pravom može smatrati mesecom Škorpiona. Zvezde im savetuju da ne stoje mirno i nikako da postignu svoje ciljeve. Sreća će vam ići na ruku - svakako iskoristite ovu priliku.

Pravilno odabrana odeća može vam pomoći da postignete ciljeve. Ovog meseca odaberite stvari koje će naglasiti vaše samopouzdanje i unutrašnju snagu, kao i naterati vas da idete napred. Jakne sa naglašenom linijom ramena, jasnih linija i oblika, kože, masivnog potplata na cipelama, stabilne potpetice i karakterističnog, blago izduženog vrha - na to treba da se usredsredite prilikom crtanja svoje modne slike u novembru.

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Za vas dolazi period odmora i spokoja. Vreme je da napravite kratku pauzu, posvetite vreme proučavanju sebe i svojih želja. Sjajno vreme za napuštanje starog (neuspeli projekti, teške veze) i podešavanje u susret novom. Novembar će vam pružiti odličnu priliku da se ponovo pokrenete i započnete život od nule.

Mesec je odličan za preispitivanje sopstvene garderobe. Vreme je da sredite stvari, rešite se onih koje već dugo niste nosili i zauzmite samo mesto na policama sa njima, a one nestale. Samo ne kupujte naglo - napravite spisak odeće koja vam je potrebna i tek onda idite u kupovinu.

Jarac (22. decembra - 19. januara)

Vreme je da Jarci izađu iz senke i glasno se izjasne. Novembar će za vas biti pun događaja - nova poznanstva i veze, dugo očekivani sastanci i neočekivane vesti. Budite aktivni i koristite svoju unutrašnju energiju u svoju korist.

Ovog meseca je bolje zaboraviti na svoju praktičnost i osloniti se na boje. Svetla odeća će dati snagu i samopouzdanje, a takođe će pomoći da se privuče pažnja. Ako niste navikli da se oblačite upečatljivo - poigrajte se slikom uz pomoć detalja. Svetla tašna ili cipele, mekani, topli džemper u prijatnoj nijansi ili kaput neobične boje vaš su idealan izbor u novembru.

Vodolija (20. januara - 18. februara)

U novembru zvezde savetuju da se koncentrišete na karijeru - imate sve šanse ne samo da se dobro dokažete, već i da postignete unapređenje. Ponudite ideje, izgovorite, pokažite svoje veštine i iskustvo - vaši napori će biti cenjeni.

Ne samo profesionalne kvalitete, već i odeća će vam pomoći da se dokažete sa najbolje strane. Posebno obratite pažnju na svoj poslovni ormar. Nema uske, neudobne odeće ili bezoblične halje. Izaberite široke stvari koje neće biti neudobne i tako odvratiti pažnju od posla. Glavna stvar kojom se treba voditi prilikom sastavljanja slike su ravne linije, jasne forme, izdužene siluete, jaka linija ramena, stabilne cipele.

Ribe (19. februara - 20. marta)

Za Ribe, novembar će biti pun avanture. Budite spremni za neočekivane preokrete i iznenadne sastanke, hrabro pristanite na zanimljive ponude. Iznenađujuće putovanje van grada, časovi plesa, degustacija retkih francuskih vina ili možda opuštajuća devojačka zabava u nekom spa centru - sve ovo na neki način će vam ulepšati mesec.

U odeći ćete, kao i u životu, imati određenu spontanost, a ovo je sjajna prilika za otkrivanje novih stilova i kombinacija. Slobodno mešajte stvari različitih tekstura i nijansi, eksperimentišite sa dužinom i krojem, igrajte se detaljima. Ovo malo iskustvo za vas neće proći bez traga - vaš ormar će postati još svetliji, smeliji i zanimljiviji.

Izvor: Lepa&Srećna