Mesečni ljubavni horoskop za novembar 2020. godine!

OVAN

Ako ste u vezi:

Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom i dovešće do otvorenog neprijateljstva između vas i voljene osobe. Oboje ćete čvrsto držati svoju stranu i bićete nepopustljivi u svojim zahtevima prema drugoj strani.

Ako se ne potrudite da potražite kompromisno rešenje, ovo bi moglo ozbiljno da naruši vaše odnose, čak da dovede do privremenog razilaska. Venera će u drugoj polovini novembra praviti kvadrate sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će dovesti do ozbiljnih neslaganja oko zajedničkih ciljeva i dodatno će otežati rešavanje već aktuelnih problema u vašoj vezi sa partnerom.

Opozicija Venere sa Uranom 27. novembra prouzrokovaće neočekivani sukob oko ulaganja zajedničkog novca.

Ako ste slobodni:

Prva dekada novembra vam donosi snažnu zaljubljenost u osobu koja će u vama da probudi nekontrolisane strasti. Ući ćete u odnos koji će vam u početku delovati kao emotivna veza kakvu ste oduvek želeli.

Ubrzo ćete početi da osećate jaku ljubomoru i posesivnost koju će vaš partner svojim nekorektnim ponašanjem sve više podsticati u vama. U drugoj dekadi novembra svađe će biti svakodnevne, da biste krajem meseca naglo i bez objašnjenja prekinuli ovu vezu zauvek. Stariji Ovnovi će uvideti kako bi trebalo da paze pre nego što povučeni strastima uđu u avanturu radi intimnih odnosa. Suočićete se sa nekontrolisanim strastima i nizom negativnih emocija koje će vas duboko emotivno povrediti.

BIK

Ako ste u vezi:

Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom i to će dovesti do ozbiljnih nesuglasica, pojačanih strasti i ljubomore između vas i voljene osobe. Saznaćete za tajne koje je vaš partner krio od vas. Moguće je i da dođete do saznanja o njegovom neverstvu. To bi moglo dovesti i do privremenog razdvajanja.

Budite otvoreni na kompromis i razgovor. Mars će 14. novembra krenuti direktno, što će pokrenuti napete odnose ka poboljšanju. Merkur će ući u znak Škorpiona i započećete iskrene razgovore sa partnerom o aktuelnim problemima.

Bićete oštrog jezika i direktni, ali ćete tako navesti vašeg partner ada i on bude iskren prema vama. Mada ćete biti emotivno povređeni, uspećete da stabilizujete situaciju.

Ako ste slobodni:

Osećaćete snažnu privlačnost prema osobi koja nije slobodna, a koja će vam predložiti tajnu vezu. Ako na to pristanete, naći ćete se u nezahvalnoj situaciji gde će druga osoba da pokaže samo požudu u odnosu na vas, a izostaće emocije i razumevanje.

Zbog toga ćete brzo izaći iz tog odnosa. Druga osoba će vas proganjati i praviti vam neprijatnosti. Tek u trećoj dekadi novembra ćete upoznati nekoga s kim ćete se dobro razumeti i ko će se pokazati kao prava prilika za vezu.

Stariji Bikovi će saznati da osoba koja im se dopada i sa kojom su počeli da izlaze ima vezu sa drugom osobom što krije od vas. To će vam doneti veliko razočaranje. Krajem meseca upoznaćete osobu koja će vas privući svojim intelektom.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Jupiter će u prvoj polovini novembra praviti konjunkciju sa Plutonom. Bićete u mogućnosti da poboljšate uslove zajedničkog života tako što ćete kupiti nešto novo za domaćinstvo ili ćete uložiti zajednički novac u proširenje ili preuređivanje životnog prostora. Možete otići i na zajedničko putovanje gde biste se mogli da se posvetite jedno drugom.

Sredinom meseca će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom. Izbegavajte flert i budite pažljivi u odnosu sa osobama koje će pokušati da vam se približe i zavedu vas jer će to dovesti do ozbiljnih nesuglasica sa voljenom osobom.

U trećoj dekadi novembra vaša emotivna veza će biti skladna i stabilna. Uživaćete u prijatnim razgovorima i zajedničkim aktivnostima.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se u početku predstavljala kao prijatelj pokušaće da vam se emotivni približi i pokazaće da je za vas zainteresovana samo seksualno.

Strasti bi mogle da se pojave između vas dvoje ali ako se u to upustite uvidećete ubrzo da jedno drugom ne odgovarate za emotivnu vezu nego samo za intimne odnose.

Doći će i do ljubomornih scena. Najbolje je da to zaobiđete. Sredinom meseca upoznaćete osobu koja će vas privući i koja će se pokazati pogodnom za emotivnu vezu. Stariji Blizanci će biti u iskušenju da nepromišljeno ulete u avanturu sa osobom sumnjivog morala.

Od toga će vas odvratiti neko s kim ćete često učestvovati u društvenim aktivnostima i ko će vam pružiti razumevanje i naklonost.

RAK

Ako ste u vezi:

Početak novembra vam donosi neusklađenost sa partnerom oko kućnih i porodičnih obaveza. Više puta ćete menjati zajedničke planove, teško ćete postizati dogovore i bićete pritisnuti brigama i nepoverenjem u partnera. Od sredine meseca ćete imati više strpljenja i razumevanja i uspećete da se dogovorite oko važnih stvari.

Poboljšaćete odnos i raspoloženje. Druga dekada novembra vam donosi promenljiv period gde će doći do zahlađenja u odnosima sa voljenom osobom.

Obuzimaće vas ljubomora, često neosnovano ali će i vaš partner umeti da vam prigovori zbog nečega što nije vaša greška. Sve probleme na koje budete nailazili rešićete u trećoj dekadi meseca. Razgovaraćete iskreno i shvatiti šta želite u vezi.

Ako ste slobodni:

Privlačićete pažnju svojom pojavom i umećete da istaknete svoje kvalitete. Jedna osoba će se u vas zaljubiti i nastupiće romantično, što će vam prijati. Poželećete da započnete emotivnu vezu ali ćete ostati suzdržani jer će vam nešto u ponašanju vaše simpatije delovati sumnjivo. To će navesti drugu osobu da se povuče i pokaže razočaranost.

U trećoj dekadi novembra ćete uspeti da se uskladite i kroz bliže upoznavanje i otvorenu komunikaciju da se zbližite emotivno. Nešto stariji Rakovi će izbegavati osobu koja im poklanja pažnju i pokušava da im se emotivno približi.

Nećete biti spremni da prihvatite naklonost. Krajem meseca ćete biti otvoreniji i počećete da se viđate. Moguć je ulazak u vezu.

LAV

Ako ste u vezi:

Dogovori i komunikacija sa voljenom osobom odvijaće se otežano već od početka novembra. Nećete imati dovoljno poverenja jedno u drugo i u mnogo čemu se nećete razumeti.

Zbog opozicije Venere sa Marsom dešavaće vam se ljubomora i česte svađe. Kada Mars krene direktno, od sredine meseca, doći će do poboljšanja u vašim odnosima.

Tokom druge dekade novembra će se osećati zahlađenje između vas i voljene osobe. Bićete povučeni i nepopustljivi. Od treće dekade meseca ćete početi da se otvarate jedno prema drugom i da više razgovarate o svemu što vam pravi smetnje u vezi.

Na taj način ćete do kraja meseca uspeti da prevaziđete najveći deo teškoća i uspostavite sklad koji vam je potreban.

Ako ste slobodni:

Osećaćete neodoljivu privlačnost prema nekome ko je strastven po prirodi ali nije postojan u vezama. Mada ćete dobro znati u šta se upuštate, ipak ćete izgubiti strpljenje i biti uvučeni u ljubomorne scene i svađe sa vašom novom simpatijom.

Pored najbolje volje, moraćete priznati sebi da se ne možete složiti ni u čemu osim u seksu i odlučićete da prekinete vezu. Krajem novembra upoznaćete osobu sa kojom imate mnogo zajedničkih interesovanja i koja će vam pružati razumevanje.

Nešto stariji Lavovi će nailaziti na velike prepreke u pokušaju da priđu osobi koja im se dopada. Delovaće vam kako se sve zaverilo protiv vas. Zahvaljujući vašem strpljenju i istrajnosti, u trećoj dekadi meseca ćete početi da se viđate.

DEVICA

Ako ste u vezi:

Jupiter će 12. novembra praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam mnogo zabave i prijatnih zajedničkih trenutaka sa voljenom osobom. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja koja će vam omogućiti da izbegnete monotoniju i da se bavite novim zajedničkim aktivnostima u kojima ćete oboje uživati.

U slobodno vreme ćete izlaziti na mesta za zabavu. Venera će sredinom meseca praviti kvadrat sa Jupiterom. Izbegavajte flert i bilo kakve tajne u odnosu sa voljenom osobom.

Oko vas će se kretati veći broj osoba sumnjivog morala što se neće dopasti vašem partneru. Sekstil Merkura sa Jupiterom krajem meseca poboljšaće vašu komunikaciju sa partnerom. Vodićete zabavne i inspirativne razgovore.

Ako ste slobodni:

Imaćete više od jedne prilike za ulazak u novu emotivnu vezu. Važno je da napravite dobar izbor. Jedna osoba koja će stalno biti u vašoj blizini i koja će vas umeti nasmejati i zabaviti, a uz to je i privlačna, biće vaš prirodni izbor.

Ono što nećete primetiti na prvi pogled je dvostruka priroda te osobe i njena sklonost ka paralelnim vezama. S druge strane, neko ko će vam biti zanimljiv sagovornik ali će delovati pomalo stidljivo i povučeno, krije u sebi kvalitete koji vam odgovaraju.

Nešto starije Device će ostvariti kontakt sa osobom koja ih duže vreme privlači, a sa kojom su nekoliko puta neuspešno pokušavale da se zbliže. Ovoga puta ćete imati otvorena vrata i iskoristite pruženu šansu. Veza je moguća do kraja meseca.

VAGA

Ako ste u vezi:

Opozicija vašeg vladara Venere sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi doneće vam udaljavanje od voljene osobe zbog ljubomore, neslaganja oko zajedničkih ciljeva i zbog toga što ćete oboje insistirati da budete u centru pažnje onog drugog. Nećete želeti da izađete u susret partnerovim potrebama i željama.

To bi moglo dovesti i do prekida veze. Druga polovina novembra doneće vam mogućnost da rešite nastale nesuglasice jer će Mars krenuti direktno.

U slučaju da je vaš odnos sa partnerom duže vreme bio težak i pun sukoba, razići ćete se i otići svako svojim putem u novi život. Ako je vaš odnos uglavnom skladan, ovo će biti samo prolazna kriza i ubrzo ćete postići dinamiku koja vam je neophodna u vezi.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ćete upoznati na početku novembra delovaće vam izuzetno privlačno i pored toga što će vam prijatelji reći iskreno mnogo nepovoljnih stvari koje su čuli ili znaju o vašoj novoj simpatiji.

Vas dvoje ste suprotne prirode ali je upravo to razlog što ćete biti neodoljivo privučeni jedno drugome. Ubrzo ćete ući u intimne odnose i odmah će doći do pojave posesivnosti, ljubomornih scena i pokušaja nametanja svojih stavova. To će samo pojačati vašu potrebu da budete zajedno.

Starije Vage će sredinom novembra započeti skladu vezu sa osobom sa kojom su više puta pokušavale da budu bliske ali su uvek u zadnjem trenutku iz nekog razloga odustajale. Sada ćete ići na sve ili ništa i nećete se razočarati.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere koja vlada vašim poljem ljubavi sa vašim vladarom Marsom 9. novembra, prouzrokovaće ozbiljne nesuglasice i udaljavanje od partnera. Oboje ćete insistirati da dobijete ljubav i pažnju ali nećete biti spremni da dajete pre nego što dobijete ono što tražite. Važno je da potražite zajednički prihvatljivo rešenje, kako ne bi došlo do raskida veze.

Druga polovina novembra donosi dalje komplikacije u vašem odnosu sa voljenom osobom zbog niza nepovoljnih aspekata koje će praviti Venera. To će dovesti do međusobnog nerazumevanja koje može prouzrokovati prekid komunikacije između vas dvoje.

Opozicija Venere sa Uranom u trećoj dekadi meseca činiće vas sklonim naglim odlukama i reakcijama.

Ako ste slobodni:

Novembar vam nije povoljan za započinjanje nove emotivne veze. Jedna osoba će vas fizički privući i bićete skloni da se bez razmišljanja upustite u intimne odnose. Mada će vam vaš novi partner odgovarati u intimnom smislu, na drugim poljima ćete otkriti da ste različiti i čak suprotnih potreba i očekivanja.

Pojaviće se nekontrolisane strasti u vašem odnosu, a nakon toga i ljubomora i druge negativne emocije. Doći će do svađe i krajem meseca ćete prekinuti ovu vezu.

Stariji Škorpioni će želeti samo avanture i provod. Nećete biti zainteresovani da ulazite u emotivnu vezu. Sa jednom osobom ćete ući u tajnu vezu koja će biti nabijena strastima i vrlo intenzivna ali će služiti samo vašem zadovljstvu.

STRELAC

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi na početku meseca će praviti kvadrat sa Saturnom i doneće vam nerazumevanje od strane voljene osobe. Doći će do neslaganja oko zajedničkih ciljeva.

Bićete skloni povlačenju i prekidu komunikacije. Kada Merkur 10. novembra uđe u znak Škorpiona savetuje vam se da izbegavate pokušaje da obmanjujete partnera. Treća dekada novembra doneće vam dobar osećaj za potrebe voljene osobe i postići ćete uspešan dogovor oko zajedničkih planova i aktivnosti.

Poboljšaćete komunikaciju i razgovaraćete više nego obično o svemu što vam bude delovalo važno za poboljšanje vaše veze. Postaćete svesni nekih kvaliteta voljene osobe koje ranije niste primećivali. Pružaćete podršku.

Ako ste slobodni:

Velika zaljubljenost u osobu koja vam je nedavno privukla pažnju svojim izgledom i stilom života i sa kojom ste bez razmišljanja ušli u intimne odnose doneće vam 9. novembra veliko razočaranje jer ćete saznati da je vaša simpatija već duže vreme u stalnoj vezi, a da je vas iskoristila za sopstveno zadovoljstvo.

U trećoj dekadi meseca upoznaćete nekog novog ko će vas već u prvom kontaktu privući saosećanjem koje će pokazati i razumevanjem za vaše potrebe u ljubavi.

Nešto stariji Strelci će biti raspoloženi za avanture ali i pored jedne prolazne koju će imati, neće biti zadovoljni niti emotivno ispunjeni. Susret sa osobom koja će vas zainteresovati svojim vedrim duhom može da krene u pravcu veze.

JARAC

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Marsom u prvoj dekadi novembra doneće vam tenzije u odnosu sa voljenom osobom jer će vam biti teško da se međusobno uskladite u vezi kućnih i porodičnih obaveza. Zbog obaveza koje ćete imati na poslu nećete moći da dovoljno vremena posvetite jedno drugome i zajedničkim aktivnostima. Budite otvoreni na zajednički pristup rešenju.

Druga polovina novembra doneće emotivno zahlađenje između vas i voljene osobe jer nećete biti spremni da ispunite očekivanja i potrebe vašeg partnera.

Tek od treće dekade meseca ćete biti otvoreni na razgovore oko toga kako da poboljšate vašu vezu i rešite teškoće na koje nailazite. Do kraja meseca ćete većinu smetnji ukloniti i postići više sklada.

Ako ste slobodni:

Postaćete bliski sa osobom koju ste upoznali u ranijem periodu i počećete da se češće viđate i zajedno izlazite. Povezivaće vas ista interesovanja i zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati.

Vodićete zanimljive razgovore koji će biti ponekad i zabavni i otkrićete kako jedno drugog možete da nasmejete. Nedostajaće vam emotivna povezanost.

Osećaćete privlačnost, pa čak će i strasti da se probude ali će vam biti teško da međusobno delite osećanja. Budite strpljivi. Nešto stariji Jarčevi će igrati igru toplo-hladno sa osobom koja im se dopada i koju su upoznali pre vise meseci.Kako bude došlo do emotivnog približavanja, odmah potom će doći do udaljavanja. To će otežavati ulazak u vezu.

VAGA

Ako ste u vezi:

Opozicija vašeg vladara Venere sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi doneće vam udaljavanje od voljene osobe zbog ljubomore, neslaganja oko zajedničkih ciljeva i zbog toga što ćete oboje insistirati da budete u centru pažnje onog drugog.

Nećete želeti da izađete u susret partnerovim potrebama i željama. To bi moglo dovesti i do prekida veze.

Druga polovina novembra doneće vam mogućnost da rešite nastale nesuglasice jer će Mars krenuti direktno. U slučaju da je vaš odnos sa partnerom duže vreme bio težak i pun sukoba, razići ćete se i otići svako svojim putem u novi život.

Ako je vaš odnos uglavnom skladan, ovo će biti samo prolazna kriza i ubrzo ćete postići dinamiku koja vam je neophodna u vezi.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ćete upoznati na početku novembra delovaće vam izuzetno privlačno i pored toga što će vam prijatelji reći iskreno mnogo nepovoljnih stvari koje su čuli ili znaju o vašoj novoj simpatiji. Vas dvoje ste suprotne prirode ali je upravo to razlog što ćete biti neodoljivo privučeni jedno drugome.

Ubrzo ćete ući u intimne odnose i odmah će doći do pojave posesivnosti, ljubomornih scena i pokušaja nametanja svojih stavova. To će samo pojačati vašu potrebu da budete zajedno.

Starije Vage će sredinom novembra započeti skladnu vezu sa osobom sa kojom su više puta pokušavale da budu bliske ali su uvek u zadnjem trenutku iz nekog razloga odustajale. Sada ćete ići na sve ili ništa i nećete se razočarati.

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Strpljenje je ključna stvar za vas, to je jedina formula koja će vam pomoći da konačno izgladite nesuglasice u vašem odnosu.

Ne prija vam način na koji partner komunicira s vama, a povremena hladnoća vam baš zadaje dosta briga. Odložite velike odluke, nema potrebe da se sve rešava sad i odmah.

Ako ste slobodni:

Nije baš dobar trenutak za insistiranje na visokim kriterijumima i zakletvama na večnu ljubav. Opustite se, prihvatite poziv na zabavu, a čak i neko poznanstvo koje u prvi mah deluje prosečno može biti ulaznica za prijatno, trajno i odano romantično prijateljstvo.

RIBE

Ako ste u vezi:

Početak novembra doneće vam teškoće u komunikaciji sa voljenom osobom i neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Biće vam potrebno dosta strpljenja kako biste našli zajednički prihvatljivo rešenje.

Čuvajte se ljubomornihscena koje može da vam donese opozicija Venere sa Marsom. Prijalo bi vam da jedan vikend iskoristite za odlazak na zajedničko putovanje.

Merkur će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom i doneće vam neočekivane nesuglasice i stresne okolnosti u vezi. To će vas pokrenuti na iskrene i otvorene razgovore sa voljenom osobom u trećoj dekadi meseca, što će vam pomoći da rešite najveći deo onoga što je ometalo sklad u vašoj vezi. Pružaćete više topline i nežnosti voljenoj osobi, što će vas zbližiti.

Ako ste slobodni:

Imaćete više od jednog poziva na zabavu u prvoj dekadi novembra. Na jednoj zabavi upoznaćete osobu koja će vas privući svojim izgledom i šarmom. Otkrićete kako vas zanimaju slične teme i prijaće vam što će to biti neko ko će slobodno ispoljavati svoja osećanja i imati moderna i savremena shvatanja i stavove.

Počećete da se viđate nakon te zabave i jedno drugom ćete pokazati zainteresovanost za vezu. U trećoj dekadi meseca postaćete dovoljno bliski i započećete vezu.

Nešto starije Ribe će tragati za osobom koja će umeti da ih motiviše i inspiriše. Preko jednog prijatelja upoznaćete nekog ko će vam predložiti saradnju u vezi jednog projekta. Ubrzo ćete oboje doći do zaključka da se u svemu dobro slažete.

Izvor: Mesečni horoskop