Mesečni novčani horoskop - novembar 2020. godine!

OVAN

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Biće neophodno da posebnu pažnju posvetite poslovnim partnerstvima, javnim odnosima i projektima koji su od većeg i dugoročnog značaja. Izbegavajte sklapanje novih ugovora i dobro proverite svaku stavku pre potpisivanja bilo kojeg zvaničnog dokumenta. 

Merkur će 3. novembra krenuti direktno i polako ćete početi da rešavate smetnje koje ste imali u javnim odnosima, pravnim stvarima i u relacijama sa poslovnim partnerima.

Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom. Prekinućete jedno partnerstvo zbog proteklih smetnji i razilaženja u interesima. U drugoj dekadi novembra Merkur će ući u znak Škorpiona i poboljšaće vaše veštine u rukovanju finansijskim tokovima. Isplaniraćete uspešne investicije i poboljšaćete obrt novca.

Konjunkcija Jupitera sa Plutonom omogućiće vam da nakon dužeg zastoja pokrenete jedan važan projekat koji će vam doneti napredak u karijeri i doneti vam velike dobitke. Mars će 14. novembra krenuti direktno. Vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti će početi da dolaze do boljeg izražaja. Brže i efikasnije ćete obavljati zadatke koji su vam u proteklom periodu bili otežani.

Venera će praviti kvadrat sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što vas upozorava na teškoće ako se bavite oblastima javnosti, prava i ljudskih resursa. Očekuju vas teškoće u odnosima sa saradnicima. Vaše pozicije će biti uzdrmane zbog nečijih spletki.

U trećoj dekadi novembra Venera će ući u znak Škorpiona. Izbegavajte velike transakcije i zaduživanje. Merkur će praviti sekstil sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će doprineti efikasnoj realizaciji prioritetnih planova i radnih zadataka i poboljšati vaš ugled i radne odnose.

Nezaposleni Ovnovi će dobiti šansu da se zaposle u oblastima finansija, bankarstva, menadžmenta i informacionih tehnologija. Biće tražene vaše rukovodeće sposobnosti.

BIK

Nedostajaće vam podrška u vidu finansija i stručnih saveta za nastavak važnih i dugoročnih projekata, zbog čega će doći do zastoja. Saradnja sa inostranim partnerima će bit otežana. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite turizmom, transportom robe na duže relacije, prosvetom i izdavaštvom, kao i trgovinom robe iz uvoza.

Venera će praviti opoziciju sa Marsom i ometaće vaše odnose sa radnim kolegama. Na polju usluga ćete imati nezadovoljne klijente. Bićete primorani na kompromisna rešenja.

Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona i poboljšaće vaše dogovore sa poslovnim partnerima. Imaćete više uspeha u javnim odnosima i u poslovnim prezentacijama. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom u drugoj dekadi meseca omogućiće započinjanje projekta u saradnji sa inostranim partnerom koji je više puta bio odložen.

Mars će 14. novembra krenuti direktno i omogućiće vam da pokrenete posao koji ste pripremali u tajnosti. Venera će u drugoj dekadi novembra praviti kvadrate sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom. Ovo će uticati negativno na Bikove koji se bave izdavačkim poslom, građevinarstvom, industrijom, arhitekturom, transportom i uslugama lepote. Nailazićete na zastoje i previše zahtevne klijente.

Venera će 21. novembra ući u znak Škorpiona, gde je u izgonu i doneće vam smetnje u odnosima sa poslovnim partnerima i u javnim poslovima. Merkur će praviti niz povoljnih aspekata sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vam doneti bolju saradnju, uspešne dogovore i napredak u velikim poslovima. Bićete vešti u rešavanju komplikovanih situacija i pružiće vam se prilika da usavršite radne veštine.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima komunikacija, zdravstva i u uslugama koje su vezane za servise i tehničku podršku.

BLIZANCI

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. To će vam doneti zastoje na polju platnog prometa. Uplate koje očekujete će kasniti i moraćete da odložite neke planove zbog nedostatka sredstava.

Doći će do zastoja i u pregovorima oko novih poslova. Kada Merkur krene direktno postepeno ćete poboljšati protok novca i komunikaciju sa poslovnim partnerima. Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom i dovešće do prekida jedne saradnje što može da vam nanese gubitke.

Izbegavajte da se zadužujete i da ulazite u finansijske rizike. Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona i omogućiće vam da pokrenete nešto novo u oblasti usluga što će se pokazati isplativim. Imaćete dobru saradnju sa radnim kolegama.

Konjunkcija Jupitera sa Plutonom u drugoj dekadi novembra doneće vam dobitke od velikih projekata i od ranijih investicija. Vaš platni promet će se poboljšati. Mars će 14. novembra krenuti direktno i bićete efikasniji u timskom radu i saradnji.

Venera će u drugoj dekadi novembra praviti kvadrate sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vas činiti sklonim ulasku u rizične investicije i to bi moglo da vam nanese ozbiljne gubitke. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite prosvetom, dizajnom, projektovanjem, ugostiteljstvom i oblastima zabave.

Venera će 21. novembra ući u znak Škorpiona gde je u izgonu i doneće vam pad prometa ako se bavite frizerskim i kozmetičkim uslugama, kao i zanatskim poslovima. Merkur će u trećoj dekadi novembra praviti povoljne aspekte sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vam doneti priliku za ostvarenjem velike zarade kroz oblasti osiguranja, investicione fondove, zdravstvo i usluge konsaltinga.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga, informacionih tehnologija, saobraćaja, trgovine i u konsultantskim poslovima.

RAK

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Bićete primorani da odlažete i pomerate važne rokove jer ćete nailaziti na velike prepreke i zastoje koji će se rešiti do sredine meseca.

Imaćete teškoće u dogovorima i odnosima sa poslovnim partnerima. Merkur će 3. novembra krenuti direktno i moći ćete nakon toga da se bolje organizujete u ispunjavanju predviđenih rokova. Opozicija Venere sa Marsom dovešće do ozbiljnih neslaganja sa nadređenima. Neophodno je da budete spremni na kompromis.

Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona i pokrenuće vas da planirate nove radne zadatke i projekte, oslanjajući se na svoju kreativnost. Ostvarićete uspeh ako se bavite prosvetom ili oblastima zabave. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom će vam omogućiti uspeh u javnosti. Sklopićete novo poslovno partnerstvo i jedan ugovor koji će vam doneti veliki profit, a koji je povezan sa investicionim fondovima, bankarstvom, međunarodnom trgovinom i energetskim resursima.

Mars će 14. novembra krenuti direktno u vašem polju posla i karijere. Počećete polako da rešavate sve u čemu ste nailazili na zastoje i teškoće u proteklom periodu. Odnosi sa nadređenima će se poboljšati. Vaše rukovodeće sposobnosti i radna efikasnost će doći do boljeg izražaja.

Venera će u drugoj dekadi novembra praviti izazovne aspekte sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će dovoditi do neusklađenosti sa partnerima i saradnicima i do odlaganja realizacije pojedinih planiranih zadataka. Venera će 21. Novembra ući u znak Škorpiona gde je u izgonu, što vas upozorava da izbegavate upuštanje u finansijski rizične poslove.

Treća dekada meseca donosi vam više uspeha, bolju zaradu i rešenje teškoća.

Nezaposleni Rakovi će imati sreće u nalaženju novog zaposlenja u svojoj struci. Bićete u mogućnosti da se zaposlite i u sektoru administracije, finansija i u savetodavnim poslovima.

LAV

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Planovi koje ste imali na polju usluga neće moći da se realizuju i na samom početku ćete morati da ih odložite zbog prepreka na koje ćete nailaziti. Imaćete teškoće u odnosima sa radnim kolegama. Pregovori oko važnih i dugoročnih projekata će biti zaustavljeni. 

Mada će Merkur krenuti direktno 3. novembra, tek sredinom meseca ćete biti u mogućnosti da izađete iz ovih teškoća. Opozicija Venere sa Marsom 9. novembra će dodatno iskomplikovati pregovore oko novih i važnih projekata i zadataka. Jedan očekivani projekat neće moći da se ostvari jer će druga strana odustati od daljih dogovora u vezi toga.

Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona i ubrzaće dovršavanje svega što je bilo u zastoju dok je bio retrogradan. Pokrenućete nešto novo u oblasti trgovine, a ako se bavite zdravstvom imaćete nove prilike za uspeh i napredak u karijeri. 

Konjunkcija Jupitera sa Plutonom doneće vam veliki uspeh u oblasti usluga i nove klijente. Mars će krenuti direktno 14. novembra i polako ćete početi da dobijate podršku, više poverenja i odgovorna zaduženja od strane vaših nadređenih, što je sve izostalo u prethodnom periodu.

Kvadrati Venere sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom doneće vam teškoće ako se bavite trgovinom, ugostiteljstvom, turizmom, građevinarstvom i prosvetom. U poslovnim odnosima i na polju saradnje doći će do neslaganja koje će izazivati zastoje i gubitke. Izbegavajte velike investicije i zaduživanje. Venera će 21. novembra ući u znak Škorpiona i usporiće vas u postizanju rokova zbog nedostatka sredstava.

U trećoj dekadi meseca Merkurovi povoljni aspekti će vam pomoći da prevaziđete najveći deo teškoća i poboljšate zaradu.

Nezaposleni Lavovi će se potruditi da ostave snažan utisak na potencijalne poslodavce i to će im omogućiti da dobiju posao u struci, kao i u oblastima menadžmenta, zabave i u savetodavnim i administrativnim oblastima.

DEVICA

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Finansije će vam biti u zastoju i kasniće uplate koje očekujete na vaš račun. Nedostatak sredstava će usporiti realizaciju vaših planova i moraćete da odložite rad na prioritetnim radnim zadacima.

Izbegavajte nove investicije, a posebno ulaganja u velike i dugoročne projekte jer će se po pokazati kao investicije visokog rizika koje lako mogu dovesti do gubitaka. Kada Merkur 3. novembra krene direktno, započećete da radite na zadacima koje ste bili primorani da odložite u prethodnom periodu.

Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom. Doći će do povećanja nekih troškova koje ćete morati da pokrijete i to će vas finansijski oslabiti, zbog čega ćete morati da menjate vaše poslovne planove i neke projekte da odložite do daljnjeg.

Ulazak Merkura u znak Škorpiona 10. novembra, omogućiće vam da pokrenete nove poslovne pregovore i da se bolje organizujete. Bićete vešti ako se bavite trgovinom i saobraćajem. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom će vam doneti veliki uspeh u kreativnim poslovima. Pokrenućete nešto novo u oblastima dizajna ili zabave, što će vam doneti veliku zaradu u budućnosti.

Mars će krenuti direktno 14. novembra, što će dovesti do postepenog poboljšanja i uvećanja obima vašeg platnog prometa. Počeće da vam pristižu zaostale uplate, pa ćete moći da pokrijete prioritetne troškove. Važno je da budete pažljivi u rukovanju novcem i štedljivi, posebno u drugoj dekadi meseca.

U trećoj dekadi novembra Merkur će praviti povoljne aspekte sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vam doneti uspeh na polju javnosti, u kreativnim projektima, industriji, prosveti i građevinarstvu. Ostvarićete dobitke.

Nezaposlene Device će uspeti da se zaposle u oblastima zabave i ugostiteljstva. Ako se bavite dizajnom ili oblastima komunikacije, vaše sposobnosti će bit tražene.

VAGA

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Više puta ćete biti primorani da menjate vaše planove i da odlažete rokove u slučaju velikih i dugoročnih poslova.

Ako se bavite građevinarstvom, naglašeno ćete kasniti sa predviđenim rokovima o predaji objekata u izgradnji. Na teškoće ćete nailaziti i ako se bavite trgovinom industrijskim resursima, sredstvima za radi i investicionim fondovima.

Opozicija Venere sa Marsom 9. novembra dovešće do prekida odnosa sa jednim poslovnim partnerom zbog razilaska u interesima, a to će se nepovoljno odraziti na vaše finansijsko stanje. Pokušajte da postignete kompromisno rešenje. Merkur 10. novembra ulazi u znak Škorpiona i bićete veštiji u rukovanju novcem, što će vam doneti manje dobitke.

Konjunkcija Jupitera sa Plutonom i donosi vam mogućnost ostvarenja profita ako se bavite kupoprodajom nekretnina i kroz investicije u industriju. Ako planirate da pokrenete svoj biznis, ovaj aspekt će vam dati povoljne uslove. Mars kreće direktno 14. novembra, što će vam doneti postepeno poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima, a imaćete i više uspeha u oblastima javnosti.

Pravni zastoji kojima ste bili izloženi u prethodnom periodu počeće da se rešavaju u vašu korist. Izbegavajte upuštanje u rizične projekte i budite pažljivi u rukovanju novcem. Na teškoće ćete nailaziti u oblastima usluga i u kreativnim poslovima zbog izazovnih aspekata Venere u drugoj dekadi novembra. U trećoj dekadi meseca, skladni aspekti Merkura sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom omogućiće vam da se dobro organizujete i povežete sa saradnicima i da na vreme dovršite sve planirane aktivnosti. To će vam doneti zaradu višu od očekivane.

Nezaposlene Vage će imati dosta dobre šanse da dobiju zaposlenje u oblastima usluga, zdravstva i u administrativnom sektoru.

ŠKORPIJA

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Nailazićete na zastoje i teškoće u pregovorima iza zatvorenih vrata. Na teškoće ćete nailaziti ako radite u zdravstvu. Bićete opterećeni brojnim obavezama i biće vam teško da se u svemu tome organizujete.

Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom. Čuvajte se tajnih neprijatelja i izbegavajte bavljenje bilo čime u čemu niste dovoljno stručni. Neko će iza vaših leđa da dobije pohvalu ili nagradu koju ste vi zaslužili, što će u vama izazvati revolt i razočaranje. To će negativno uticati na vaše odnose sa radnim kolegama.

Merkur će 10. novembra ući u vaš znak i doneće vam prodornost i oštrinu uma u rešavanju komplikovanih radnih zadataka. Donosićete racionalne odluke i vaše intelektualne sposobnosti će doći do pozitivnog izražaja. Bićete vešti u rukovođenju. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom omogućiće vam da pokrenete pregovore koji su bili u zastoju i da ovog puta uspešno dogovorite velike projekte.

Mars će krenuti direktno 14. novembra i počećete polako da ulažete više vremena i energije u oblasti usluga, a najviše uspeha ćete imati u svemu što je vezano za zanatstvo, tehničke i servisne usluge.

Venera će u drugoj dekadi novembra praviti nepovoljne aspekte sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će dovoditi do teškoća u oblastima saobraćaja, trgovine i komunikacija. Nedostajaće vam finansijska podrška, a bićete suočeni i sa velikom konkurencijom. Veliki poslovi će biti u zastoju zbog toga.

U trećoj dekadi novembra povoljni aspekti Merkura sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom omogućiće vam da postignete uspeh u kreativnom radu i oblastima zabave. Uspešno ćete okončati važne pregovore.

Nezaposleni Škorpioni će se pokazati snalažljivi i vešti u nalaženju zaposlenja. Najviše šansi za novi posao imaćete u oblastima ugostiteljstva, dizajna, komunikacija i usluga.

STRELAC

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Nailazićete na teškoće i zastoje u radnim zadacima koje obavljate timski. Sa pojedinim saradnicima će doći do neslaganja u vezi raspodele finansija.

Kasniće uplate na vaš račun, što će dodatno usporavati napredak planiranih poslova. Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom, što bi moglo dovesti do prekida jedne saradnje zbog razilaska u interesima.

Izbegavajte ulazak u rizične investicije i poslove sumnjivog tipa. Teškoće vas očekuju ako se bavite kreativnim poslovima, prosvetom i humanitarnim radom. Merkur će ući u znak Škorpiona 10. novembra i omogućiće vam da pokrenete dogovore iza zatvorenih vrata u vezi projekata koje pripremate u tajnosti.

Imaćete uspeha ako ste zaposleni u zdravstvu. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom doneće vam srećne okolnosti i povoljne šanse da pokrenete jedan važan projekat i da kroz nove investicije ostvarite veliku zaradu. Očekuje vas uspeh ako se bavite komunikacijama i trgovinom.

Mars će krenuti direktno 14. novembra i počećete polako da rešavate sve što ste bili primorani da odložite u prethodnom periodu. Ostvarićete napredak u oblastima, ugostiteljstva i dizajna.

U drugoj dekadi novembra poželjno je da budete pažljivi u raspoređivanju prihoda i rashoda, kao i u odnosima sa saradnicima. Poslovni odnosi će vam biti otežani zbog nepovoljnih aspekata Venere, a to može dovesti do gubitaka.

U trećoj dekadi novembra Merkur će praviti povoljne aspekte sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vas činiti dobro organizovanim i veštim u postizanju svih rokova. Ostvarićete uspeh u trgovini energetskim resursima i poboljšaćete svoju zaradu. Dobici vas očekuju i od investicija.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima finansija, menadžmenta, trgovine, dizajna, ugostiteljstva i zdravstva. 

JARAC

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Biće vam teško da planirate i da donosite efikasne poslovne odluke, što će vas znatno usporiti.

Vaša koncentracija će biti umanjena. Na teškoće ćete nailaziti ako se nalazite na odgovornom položaju ili ako se bavite trgovinom, komunikacijama ili ako vaš posao podrazumeva rad sa klijentima ili javne usluge. Opozicija Venere sa Marsom 9. novembra dovešće do neslaganja sa nadređenima i do odlaganja važnih rokova.

Moglo bi da dođe i do prekida jednog važnog poslovnog odnosa zbog razilaska u interesima. Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona i omogućiće vam da se angažujete u timskom radu, kao i da započnete nove saradničke odnose koji će se pokazati korisnim po vas.

Jupiter će praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam mogućnost da napredujete u karijeri, dobijete viši položaj, kao i da pokrenete novi projekat koji ste više puta odlagali, a koji će vam doneti dugoročnu korist i uvećati finansijsko stanje.

Mars će krenuti direktno 14. novembra i počećete polako da dovršavate prioritetne zadatke koje ste bili primorani da odložite u prethodnom periodu. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite oblastima industrije ili mehanike. Budite pažljivi u poslovnim odnosima jer će nepovoljni aspekti Venere u drugoj dekadi novembra dovoditi do otežanog priliva sredstava i nedostatka podrške, a nailazićete i na otežanu saradnju i loše odnose sa kolegama. 

Ako se bavite dizajnom, arhitekturom i građevinarstvom, bićete suočeni sa velikim preprekama. U trećoj dekadi novembra povoljni aspekti Merkura sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom omogućiće vam da prevaziđete sve teškoće i da se istaknete kao rukovodilac.

Nezaposleni Jarčevi dobiti šansu da se zaposle u oblastima usluga, menadžmenta i administracije. Ako ste planirali pokretanje sopstvenog posla imaćete podršku krajem meseca.

VAGA

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Više puta ćete biti primorani da menjate vaše planove i da odlažete rokove u slučaju velikih i dugoročnih poslova.

Ako se bavite građevinarstvom, naglašeno ćete kasniti sa predviđenim rokovima o predaji objekata u izgradnji. Na teškoće ćete nailaziti i ako se bavite trgovinom industrijskim resursima, sredstvima za radi i investicionim fondovima.

Opozicija Venere sa Marsom 9. novembra dovešće do prekida odnosa sa jednim poslovnim partnerom zbog razilaska u interesima, a to će se nepovoljno odraziti na vaše finansijsko stanje. Pokušajte da postignete kompromisno rešenje. 

Merkur 10. novembra ulazi u znak Škorpiona i bićete veštiji u rukovanju novcem, što će vam doneti manje dobitke. Konjunkcija Jupitera sa Plutonm i donosi vam mogućnost ostvarenja profita ako se bavite kupoprodajom nekretnina i kroz investicije u industriju. Ako planirate da pokrenete svoj biznis, ovaj aspekt će vam dati povoljne uslove.

Mars kreće direktno 14. novembra, što će vam doneti postepeno poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima, a imaćete i više uspeha u oblastima javnosti. Pravni zastoji kojima ste bili izloženi u prethodnom periodu počeće da se rešavaju u vašu korist. Izbegavajte upuštanje u rizične projekte i budite pažljivi u rukovanju novcem.Na teškoće ćete nailaziti u oblastima usluga i u kreativnim poslovima zbog izazovnih aspekata Venere u drugoj dekadi novembra.

U trećoj dekadi meseca, skladni aspekti Merkura sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom omogućiće vam da se dobro organizujete i povežete sa saradnicima i da na vreme dovršite sve planirane aktivnosti. To će vam doneti zaradu višu od očekivane.

Nezaposlene Vage će imati dosta dobre šanse da dobiju nov zaposlenje u oblastima usluga, javnosti, zdravstva i u administrativnom sektoru.

VODOLIJA

Vama su zaista izuzetno dobri aspekti od prvog pa do poslednjeg dana meseca. Neki će možda reći da je novembar mesec tokom koga ćete imati najviše šansi, a na vama, i samo vama je da ih prigrabite i iskoristite.

Planeta Merkur će biti nad vašim poljem karijere, a imaćete odličnog saveznika u Suncu koje je tu da vas odbrani od svih potencijalnih problema. Sve zadatke koje su vam drugi zacrtali, a naročito one koje sami sebi zacrtate ćete završiti na vreme i kvalitetno, pa ne bi bilo loše da sebi date što više zadataka, da krenete da radite neke poslove sa strane, honorarne poslove, a sve u cilju stvaranja bolje materijalne pozicije za budućnost. 

Ako ste od onih koji vredno radite za nekoga, nemojte da imate probleme da zatražite neki vid nagrade za sve što ste uradili, bilo to neko povećanje plate ili promocija na bolje mesto. Ko ima neke planove sa inostranstvom, odlazak ili još bolje rad za nekog u inostranstvu, ima odlične šanse da to dobro odradi i još bolje naplati, pa se ne štedite već radite i više nego što možete kako biste ubrali zaslužene plodove uspeha.

Nezaposleni mogu da krenu u traženje posla, gledajte da se predstavljate nečim što ste uradili a ne klasičnim biografijama, ovaj mesec će vaša dela puno više da govore od bilo koje reči.

RIBE

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Nailazićete na teškoće u odnosima sa saradnicima.

Platni promet će vam se odvijati otežano i nedostajaće vam sredstva za ulaganja u velike i dugoročne projekte. Nakon što Merkur krene direktno 3. novembra, počećete da polako ali dosta sporo rešavate ove zastoje. 

Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom, što će negativno uticati na vaše finansije. Doći će na naplatu zaostali računi i to bi moglo dovesti do znatnog smanjenja vaše platne moći. Neke od ranijih investicija će se pokazati neisplativim i naći ćete se na gubitku. Čak bi i jedan projekat mogao da se prekine zbog nedostatka sredstava i da se zbog toga nađete u minusu i u dugovima. Izbegavajte da se dodatno zadužujete.

Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona. Počećete da tragate za načinima kako da nadoknadite gubitke i uspećete da korak po korak rešavate najvažnije probleme i zastoje. U tom pogledu ćete biti vešti i dobro organizovani. Mars će krenuti direktno 14. novembra i dobićete više motivacije da ulažete napore u poboljšanje vašeg finansijskog stanja, a vaše akcije u tom pravcu će se pokazati uspešnim.

Venera će praviti nepovoljne aspekte sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom u drugoj dekadi novembra, što će otežavati vaše saradničke odnose. Veliki projekti koji zahtevaju velika ulaganja će biti u zastoju jer nećete imati podršku od strane nadležnih institucija, a nailazićete i na neslaganja sa saradnicima.

U trećoj dekadi meseca ćete uspeti da se dogovorite oko svega što je neophodno kako biste izašli iz teškoća, zahvaljujući skladnim aspektima Merkura. Obnovićete odnose sa važnim saradnicima i ostvariti dobitke na svim poljima.

Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima administracije, komunikacija, zabave, ugostiteljstva i u dizajnu. Honorarni poslovi mogu vam doneti veću zaradu.

Izvor: Mesečni horoskop