Lunarni dnevni horoskop najavljuje da Mesec u znaku Strelca ubrzava sve energije. U svemu će nam biti prepreka nered, u širem smislu te reči. Budite na oprezu: dozvoljavanje sebi da se potpuno uronite u element haosa može imati ozbiljne posledice.

Danas je povoljno započeti novi posao, ali pod jednim uslovom: prvo morate pažljivo sve izračunati, osmisliti zadatke, sastaviti (poželjno u pisanoj formi) planove rada. Jasan raspored akcija biće pouzdana zaštita od potencijalnih kvarova i drugih negativnih događaja. Samo se toga držite i biće sve u redu.

Srećnom, potpuno drugačije okruženje vlada na polju ličnih odnosa. Puno je tople energije oko nas, rado se okupljamo. Zaljubljenim parovima zabavljanje prija, seks nas čini srećnim, partneri se uzajamo osećaju i razumeju, razgovaraju o budućnosti para. Ovo je dobro vreme za planiranje zajedničkog života, uključujući začeće deteta.

Međutim, dugi razgovori možda neće biti potrebni: komunikaciju je najbolje obavljati na nivou tela. Oni koji imaju neko važno pitanje u duši treba da noćas jasno formulišu šta ih muči - u snu može doći odgovor!

Izvor: Lepa&Srećna