OVAN

POSAO: Spremni ste za nove avanture i nova pojačanja. Aspekati Marsa dobari tokom meseca za Ovnove koje žele da se osamostale. LJUBAV: Pred kraj meseca Jupiter ulazi ponovo u znak Vodolije i zadržaće se tu sve do druge polovine oktobra kada kreće direktno a pravi generalno dobar aspekat na sve koji su usamljeni. ZDRAVLJE: Redovno kontrolišite krvni pritisak. Posebno Ovan druge i treće dekade jer stres jako ima uticaj na vas.

BIK

POSAO: Bikovi koje rade u okviru državnih institucija mogu da očekuju prevrat. To ne znači otkaz, ali predstavlja totalnu reorganizaciju. Verovatno ćete promeniti direktora. LJUBAV: Tokom ovog meseca mnoge žene Bikovi će pažnju posvetiti svom domu, kući, porodici. Ukoliko ste slobodan Bik, onda je za vas bolji period od 18. u mesecu. ZDRAVLJE: Leto je važno godišnje doba za sve pripadnike ovog znaka. Morate da povedete računa o svojoj telesnoj težini.

BLIZANCI

POSAO: Bićete primorani na neku pozajmicu ili kredit. Sarađujte sa vatrenim znakovima Lav, Ovan, Strelac. Potreba da započnete poslovnu saradnju sa znakom Jarac. LJUBAV: Emotivno ste neko ko će sreću pronaći u svojoj blizini. Slobodne žene Blizanci mogu očekivati muškarca iz znaka Rak ili Lav pred kraj meseca. ZDRAVLJE: Mogućnost pojave hroničnih oboljenja. Mlađe devojke neka povedu računa o kičmi ukoliko su i ranije imali problem.

RAK

POSAO: Planeta sreće polako napušta znak Ribe i dalje se kreće kroz vaše osmo polje koje je astrološki predstavljeno kao kuća novca drugih. Pored svega imaćete mogućnosti da napredujete ili lakše zarađujete. LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili vezi koja liči na brak imaćete dobre dane periodično. Druga polovina meseca biće više otvorena za emocije. Ako ste slobodna žena Rak, onda očekujte sigurno puno udvarača. ZDRAVLJE: Do prve polovine meseca imate zaštitu Jupitera. Posle toga planeta sreće prelazi u znak Vodolija i to može označiti da ste nervozni, napeti i okrenuti hedonizmu.

LAV

POSAO: Spremite se da vam ovaj period Jupitera u Vodoliji bude jedna od važnih za vašu budućnost. Pokrenite nov posao, promenite firmu, prihvatite ponudu za novo radno mesto ili poziciju koja vam se nudi. LJUBAV: Uspeh na polju ljubavi. Svaki znak čeka i dočeka ulazak Jupitera u svoje sedmo polje pa ćete tako Lav i vi imati tu sreću da zablistate. ZDRAVLJE: Jako je važno da tokom letnjeg perioda unosite što više tečnosti. Planeta retrogradni Pluton u polju zdravlja može da donese mnogo toga dobrog kroz transformaciju.

DEVICA

POSAO: Ne preterujte sa zaduživanjem. Vi ste neko ko može da reši sve kada je posao u pitanju. Imate sve u svojim rukama. LJUBAV: Velike ljubavi će se u drugoj polovini dogoditi sa dobrim prijateljm. Zapravo, biće vam potrebna podrška koju ćete pronaći u osobama sa kojima ste najčešće u kontaktu.
ZDRAVLJE: Verovatno ćete morati ići na neku hirušku intervenciju. Vaš organizam je pun toksina, što kroz hranu, što kroz duvan ili alkohol.

VAGA

POSAO: Poslovi koji zahtevaju jaku koncentraciju i organizaciju velikih grupa ljudi. Novac od samog početka meseca. LJUBAV: Dobar period za mlade žene Vaga od druge polovine meseca.One Vage koje već imaju brak i porodicu mogu biti pod pritiskom dece. ZDRAVLJE: Za vas je najvažnije da održavate visok nivo energije. Morate da se podvrgnete raznim tretmanima, tipa masaže, aerobiku, poseti spa centrima, lekovitim banjama.

ŠKORPIJA

POSAO: Prva polovina meseca je okrenuta radu sa strancima. Ovo je dobar period za one koji žele da promene posao ili postanu samostalni u svom radu. Dobra zarada vam sledi posebno od treće nedelje u mesecu. LJUBAV: Potrebna vam je egzotika. Bićete u fazi kada ne želite da se vezujete. Sloboda vas čini jačom. Muškarac koga želite je neko ko je rođen u znaku Ribe. ZDRAVLJE: Morate da pazite jako na svoje fizičko telo, vitalnost. Možete s vremena na vreme da upadnete u fazu lenjosti.

STRELAC

POSAO: Bavite se kreativnim stvarima, više nego nekim ekonomskim ili marketinškim delatnostima. Dobar mesec za novac, posebno petkom i vikendom. LJUBAV: Odličan period za ljubav posebno za one Strelčeve koji su sami. Oni koji planiraju brak mogu da se odvaže. ZDRAVLJE: Skloni ste visokom holesterolu posebno kada planeta Jupiter uđe u Vodoliju, koji je ekscentrik, neko ko uživa u raznim stvarima.

JARAC

POSAO: Razmišljate da se bavite poslovima koji su vezani za komunikacije. Imaćete saradnju sa ženom Rak, Devica ili Blizanci. LJUBAV: Druga polovina meseca će biti značajnija za vas. Sada ste u prilici da uživate u ljubavi pa će vaš izabranik biti neko ko radi sa vama i to muškarac koji je mlađi od vas. ZDRAVLJE: Može se reći da ste pregurali dobar deo godine gde ste se osećali teško ili umorno od posla koji vas iscrpljuje.

VODOLIJA

POSAO: Odličan mesec za posao i klijente koji ne žive u državi gde i vi.Novac zarađujete bez većih napora i problema. LJUBAV: Emotivno ćete se stabilizovati. One Vodolije u braku imaju odličnu energiju i brak je nešto što će vam podići novo dobre energije i lične sreće. ZDRAVLJE: Dosta ste osetljivi na promenu temperature u vazduhu. Nervoza, nestrpljenje vam može doneti nešto što narušava vaše zdravlje kroz organe za varenje, krvni pritisak, srce.

RIBE

POSAO: Dosta dobar mesec za pripadnike ovog znaka. Uporni ste, možete da izgurate sve što započnete. Novac veći od druge polovine meseca posebno kada se Jupiter vrati u Vodoliju vaše 12 polje tajni, zarađujete na način na koji niko ne zna. LJUBAV: Ovo je period avanture. Budite opušteniji i pokrenite se na promenu. Dobra veza sa Blizancima, Vodolijom, Bikom ili Vagom. Žene koje su u braku ili vezi imaju doba manje nestabilnosti. ZDRAVLJE: Bolje zdravlje od druge polovine meseca. Možete da se osigurate ukoliko ste imali loše dane, posebno oni sa lošim srcem, cirkulacijom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.