Njih zanima sve što je ekstravagantno i provokativno. Nije lako održati njihovu pažnju. Buntovne Vodolije nije lako voleti, ali ako uspete da prođete sve krugove pakla s njima, shvatićete šta je pravi raj. Astrolozi tvrde da ih je teško voleti u sledeća tri razloga.

Uradiće sve dok vas ne osvoje, a onda njihovo interesovanje opada

Kada se Vodolija zainteresuje za nekog, to svi znaju. Pažnju pokazuje na svakom koraku, udvara se, kupuje cveće, obećava kule i gradove. Ljudi rođeni u ovom znaku su prirodno aktivni i nije lako pratiti njihov životni tempo. Jako su zainteresovani sve dok vas dobro ne upoznaju, a onda vam neće biti lako da ih zadržite. Stalno traže nove izazove. 

Buntovnici uvek i svuda

Ne vole montoniju ni u jednoj sferi života, a u ljubavi posebno. Uživaju u pokretačkoj energiji i žude za stvarima koje mogu da uzburkaju svakodnevicu.  Vole da eksperimentišu i često zapadaju u apatiju. Privlače nekonvencionalni partneri.  Ako u životu radite sve po pravilima teško da će jedna Vodolija imati interesovanje za vas.

Sve za ljubav

Ipak, ako uspete da izdržite sve njihove ludosti i hirove, i oni ostanu tu kraj vas iskusićete šta znači pravi raj.  U stanju su da žrtvuju sve, čak i svoj ugled,  kako bi pokazali da prava ljubav postoji i da joj ništa ne mogu nametnute društvene norme. 

 Izvor: Lepa&Srećna