Dnevni horoskop za 3. jul  2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Kad se sve stavi na papir sa stavkama odmah je lakse razmišljati šta dalje. Imate na umu nove ideje. Ljubav: Večeras pišete ljubavni dnevnik. Želite da ispucate sva osećanja. Zdravlje: Raspoloženi ste .

BIK

Posao: Svi koji su bili vredni biće i nagrađeni, jedino što neće dobiti novac kao bonus nego lepu reč hvale. Nije loše ni to!
Ljubav:
Analizirate dešavanja u porodici. Prijemni testovi zadaju malo više briga i glavobolja. Zdravlje: Čaj od valerijane za miran san.

BLIZANCI

Posao: Još uvek vas prati dobra energija na ovom polju ali vi kalkulišete. Ne dozvolite da prođe vreme za ostvaranje ciljeva.
Ljubav:
Prijatelji su vam priorite. Sa njima provodite dane. Zdravlje: Nemate većih tegoba ali višak energije je u vama i to vas izbacuje iz ravnoteže.

RAK

Posao: Danas bi dan mogao biti uspešan dan ukoliko se vi potrudite da to i sprovedete. Ljubav: Kritikujete porodicu decu partnera. Ali nije problem u njima nego u vama. Problemima opterečujete ukućane. Zdravlje: Smanjite unos hrane. Višak kilograma vas frustrira.

LAV

Posao: Nemate elana za početak novog posla. Pokrenite se. Lljubav: Partner je jači od vas. Vašem egu to ne prija. Pokušajte da nađete kompromis. Zdravlje: Pokušajte da volite i druge oko vas.

DEVICA

Posao: Pratite šta se dešava u vašem okruženju. Imate jaku intuiciju za dobra ili loš posao. Ljubav: Device koje su same tragaju za novom ljubavlju. Zdravlje: Obratite pažnju na alergijski kašalj.

VAGA

Posao: Bolji dan za novi početak. Imate poverenje u sebe i svoje kvalitete. Ljubav: Morate da se suočite sa činjenicom da vam je partner neko ko vas često odvaja od vaših iluzija. Zdravlje: Dobro se osećate jer ste fizički jaki i stabilni.

ŠKORPIJA

Posao: Za ostvarene rezultate sami ste zaslužni. Uložili ste veliki trud i ubirate plodove svog rada. Ljubav: Veza u kojoj se nalazite je u ekspanziji. Pojačane emocije čine vas jakim i stabilnim. Zdravlje: Trenirajte , krećite se više.

STRELAC

Posao: Spremni ste za svaki posao koji vam donosi duhovnu satisfakciju. Ne razmišljate toliko o novcu. Ljubav: Partner koji je sa vama mora da poznaje pravila građanskog ponašanja. Visoko cenite moral. Zdravlje: Problem sa kukovima.

JARAC

Posao: Spermate se za novi projekat koji zahteva odlazak u inostransvo. Saradnja sa osobom iz znaka Vodolija. Ljubav: Današnji dan je dobar za zabavu pa čak i za one Jarčeve koji često provode slobodno vreme u domu. Zdravlje: Obratite pažnju na gornje ekstremitete.

VODOLIJA

Posao: Hiperaktivni ste u poslu koji radite. Saradnici mogu da vas isprate. Ljubav: Emotivno ste zadovoljni i nastojte da ostanete dosledni svojim željama i potrebama. Zdravlje: Kašaljete ponovo na alergijskoj bazi.

RIBE

Posao: Promovišete svoj rad na nekom javnom skupu. Imaćete dobru zaradu od tog posla. Ljubav: Veza sa Lavom ili Bikom vas može dovesti u stanje frustracije, potreban vam je neko nežniji. Zdravlje:

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetiteYouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. 

Izvor: Lepa&Srećna