Činilo se da je trud uzaludan i da se svi pokušaji završavaju neuspehom. Ipak, sada je došlo njihovo vreme. Sve ružno ostaviće iza sebe i za ova četiri znaka počinje period petogodišnjeg blagostanja i ubiranja plodova.

Ovan

Vredni i ratoborni Ovnovi godinama su radili na tome da započnu privatni biznis. Sada je došao pravi trenutak da se te želje i planovi ostvare. Pripadnici ovog znaka će imati mnogo uspeha u poslu, projekti će biti finansijski isplativi, a unapređenje je zagarantovano. U ljubavi će ima cvetati ruže. Moguće je da će ući u brak.

Lav

Lavovi već dugo osećaju da im ništa ne ide od ruke, ali došao je kraj tom mračnom periodu. Očekuje ih vreme  kada će biti potpuno nezaustavljivi u poslu. Dominiraće na svim poljima, i maksimalno će iskoristiti svojih "pet minuta". Ostvariće im se sve ono o čemu su maštali.

Škorpija

Privlačiće suprotni pol poput magneta. Svi će želeti da budu u njihovom društvu i svuda će biti u centru pažnje. Biće omiljen gost svih zabava i prijatelji će ih obožavati. Kako uživaju da svi pogledi budu uprti u njih, ovo će sa njih biti ostvarenje životnih snova. Imaće uspeha i u poslu.

Vodolija

Period pun tenzija i trzavica je prošlost. Vodolijama će zvezde biti naklonjene u svim sferama. U poslu će biti uspešni i sve ambicije će im se ostvariti. U ljubavi ih čeka prava sreća - najzad će upoznati svoju srodnu dušu. One zauzete Vodolije čeka period harmonije.

 Izvor: Lepa&Srećna