Dnevni horoskop za 4. jul  2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Osluškujte saradnike tu se krije rešenje. Saradnja uvek mora biti prioritet. Razgovor donosi rešenje. Ljubav: Idete kod prijatelja na rođendan. Neko novi dolazi vam u susret. Zdravlje: Oprez u vožnji. Smanjite unos alkohola.

BIK

Posao: Koškanje sa kolegama dovodi do toga da direktor vama skrene pažnju. Ukoliko vam je stalo do posla koji radite onda se malo povucite. Ljubav: Vreme koje provodite sa partnerom dovodi do nervoze. Mora nešto da se menja. Zdravlje: Šetnja laganja i voćni šejkovi.

BLIZANCI

Posao: Svi zaposleni redovno obavljaju svoje zadatke bez većih promena. Atmosfera stagnira. Nema većih promena. Ljubav: Jedno upoznavanje može biti signal za početak nove ljubavi na pomolu. Zdravlje: Blizanci druge dekade bi trebalo da provere donji deo tela.

RAK

Posao: Svima pokazujete koliko vi radite i zaista ste vredni danas. Uspeh će se videti. Imate pomoć prijatelja. Ljubav: Ako upoznate nekog novog biće dosta razgovora. Kafa i lagano upoznavnje. Samo nemojte da izgleda kao da je na času. Zdravlje: Bolovi u želucu.

LAV

Posao: Danas imate nove ideje koje su već u planu za narednu sedmicu. Odlučite se jednu od njih. Ljubav: Srećni ste. Danas je dan za prvod. Nikako ga nećete propustiti. Zdravlje: Puni ste pozitivne energije.

DEVICA

Posao: Ukoliko radite poslove kancelarijske prirode imaćete previše posla i verovatno raditi i danas. Ljubav: Device koje maštaju o bivšoj ljubavi imaće tu sreću da čuju neku novu informaciju. Zdravlje: Bolovi u nogama.

VAGA

Posao: Uzaludno se iscrpljujete. Vaši saradnici ne vide vaše napredne ideje. Ljubav: Uvek ste spremni na nove izazve, ako ste slobodni susret sa jednim Ovnom. Zdravlje: Stomačni problemi.

ŠKORPIJA

Posao: Prijatelj iz znaka Device vam može pomoći oko zaposlenja ili unapređenja posla koji radite. Ljubav: Potreban vam je neko sa puno energije i životne radosti. Izaberite osobu iz vazdušnog sazvežđa. Zdravlje: Koristite vitamine kao energetski doping.

STRELAC

Posao: Verovatno ćete da dobijete neku nagradu. Ona može biti u novčanom obliku. Ljubav: Dobar dan za sve one Strelčeve koji žele da uđu u novu ljubavnu vezu. Zdravlje: Česte promene raspoloženja.

JARAC

Posao: Previše radite. Ne razlikujete kraj nedelje od početka sedmice. Za vas su svi dani isti. Ljubav: Potreban vam je partner koji će da vas pokrene u opušeteniji način života, gde ćete manje da radite a više uživate. Zdravlje: Od raspoloženja zavisi zdravlje.

VODOLIJA

Posao: Potrebno vam je strpljenje za posao koji radite. Ne bi bilo loše da jedna Devica ili Bik budu pored vas. Ljubav: Ukoliko ste u vezi imate osećaj stege. Ako ste slobodni imate poznatsvo sa Lavom. Zdravlje: Hronične bolesti.

RIBE

Posao: Dodatni napor na poslu vam stvaraju vaši saradnici sa kojima ne umete da prođete zajdenički jezik. Ljubav: Partner ne zadovoljava vaše potrebe. Okrećete se prijteljima. Zdravlje: Ukoliko otklonite strah zdaravlje vam se popravlja u narednom periodu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetiteYouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. 

Izvor: Lepa&Srećna