OVAN

Ljubav: Dugo ste nezadovoljni statusom u vezi i ovo je pravo vreme da stvari isterate na čistac. Dosta ste tolerisali da vas partner zapostavlja. Budite hrabri, recite šta mislite. Iako može doći do raskida, bolje je pre nego kasnije. Posao: Nije vreme za velike projekte i nove početke. Strpite se. Doći će vaših pet minuta. Vodite računa kako komunicrate s kolegama, može doći do nerazumevanja. Zdravlje: Stres može prouzrokovati probleme s hipertenzijom. Povedite računa o sebi.

BIK

Ljubav: Dani ljubavi su pred vama. S partnerom vas očekuje dobra komunikacija, dosta smeha i zabave. Bikove u braku očekuje harmonija. Slobodni Bikovi imaju priliku da sretnu zanimljivu osobu. Posao: Postavili ste pred sebe prevelike ciljeve. Osećate pritisak u vezi s dilemom hoćete li uspeti da ostvarite zacrtano. Od vas se puno očekuje. Moguće napredovanje. Zdravlje: Zbog pritiska na poslu možete imati problem s nesanicom. Vreme je da povedete računa o ishrani, uradite prolećni detoks organizma.

BLIZANCI

Ljubav: Vreme je da platite za greške i propuste. Voljena osoba više ne želi da vam toleriše nemarnost. Ako sreću potražite u zagrljaju treće osobe, možete biti razotkriveni. Posao: Zvezde vam nisu naklonjene na poslovnom planu. Zato posebno povedite računa da ne pravite velike propuste, poslodavac neće imati razumevanja. Zdravlje: Nervoza ostavlja posledice na kompletno stanje organizma. Poradite na poboljšanju imuniteta.

RAK

Ljubav: Problemi u emotivnom odnosu. Ako vam je stalo do partnera, ne gurajte stvari pod tepih. Vreme je da se nedoumice reše. Slobodni Rakovi neka se okrenu prijateljima i druženju. Posao: Niste u dobrom poslovnom periodu. Problemi s kolegama. Mogući su novčani gubici, zato ne ulazite u rizične dogovore. Sačekajte povoljniji period. Nemojte kasniti s plaćanjem računa. Zdravlje: Prehlada i glavobolja. Moguće i alergije.

LAV

Ljubav: Iako ste mislili da ćete partnera naučiti pameti svojim ćutanjem, to se nije dogodilo. Možda je vreme da promenite taktiku i otvoreno kažete šta vam smeta - iskrenost se uvek isplati. Slobodni Lavovi mogu da imaju kratkorajnu avanturu. Posao: Na poslovnom planu ste neprikosnoveni. Malo ko može da vam parira. Toga ste svesni, pa svoju nadmoć rado pokazujete. Zdravlje: Osećate se dobro. Vreme je da krenete na neki sport i rekreaciju.

DEVICA

Ljubav: Pružaju vam se brojne mogućnosti. Popularni ste kod suprotnog pola kao nikada do sada. Međutim, vas mami osoba iz prošlosti koja se nije korektno ponela. Razmislite hoće li vam obnavljanje ovog odnosa doneti išta dobro. Posao: Pred vama su dani dobre zarade. Šta god da uzmete da radite ići će vam od ruke. Nadređni će vas hvaliti. Možda je vreme i da se okušate u igrama na sreću. Zdravlje: Bolovi u kičmi i stopalima. Mogući problemi sa sinusima.

VAGA

Ljubav: Cvetate, nikad niste bili srećni kao sada. Osoba s kojom ste odnedavno u vezi i te kako ume da vas usreći. Možda je vreme da počnete da živite zajedno. Taj korak će vam doneti samo dobro. Posao: Vi ste dokaz da sreća prati hrabre. Rizik u koji ste se upustili višestruko vam se isplatio. Odluka koju ste doneli je ispravna. Zdravlje: Problemi s glavoboljom i organima za varenje. Vreme je da se posvetite svom zdravlju.

ŠKORPIJA

Ljubav: Nije vreme za velike odluke. Partner je u lošoj fazi i neće imati razumevanja za vaše hirove. Ako ste slobodni, imaćete mnogo ponuda, a vama će pažnju privući zauzeta osoba. Posao: Imate previše posla, a loše funcionišete kada radite pod pritiskom. Moguće su greške, ali pokušajte da objasnite nadređenima da dajete sve od sebe. Zdravlje: Potreban vam je odmor od svega. Problemi s pritiskom.

STRELAC:

Ljubav: Vaš emotivni odnos je uzdrman u poslednje vreme. Ovo je trenutak da odlučite da li nastavljate život sami, bez partnera, ili ste spremni na kompromise. Ako ste slobodni, čekaju vas brojne prilike za avanturu. Posao: Došlo je vaših pet minuta. Sve će vam ići od ruke. Trud se najzad isplatio, moguć neočekivani priliv novca. Zdravlje: Hronično ste umorni i iscrpljeni. Posetite lekara.

JARAC

Ljubav: Kad nešto prelomite, ništa ne može da vas natera da promenite odluku. Razmislite, možda ste suviše radikalni. Nemate razumevanja za partnera. Posao: Vredni ste i marljivi, a ova nedelja doneće i adekvatnu nagradu. Čeka vas veći priliv novca iz inostranstva. Zdravlje: Mogući problemi sa zglobovima i kičmom. Posetite lekara.

VODOLIJA

Ljubav: Nikako da izgladite odnose sa partnerom. Iako imate puno razumevanja, emotivnu izdaju ne možete da oprostite. Možda je vreme da potražite stručnu pomoć kako biste prevazišli krizu. Posao: Moguće unapređenje. Iako vas je strah od nove odgovornosti - prihvatite. Zaslužili ste da se popnete na finansijskoj lestvici. Zdravlje: Problemi sa zubima i sinusima. Posetite lekara.

RIBE

Ljubav: Problemi, svađe, nesuglasice...kao da je sav vaš trud uzaludan. Partner nema sluga za vaše želje. Sredinom nedelje moguć susret sa osobom koja će vam potpuno promeniti život. Od sudbine se ne može pobeći. Posao: Budite strpljivi i izbegavajte sukobe sa kolegama. Moguće su tenzije zbog nerealnih rokova koje niste u stanju da ispoštujete. Recite glasno šta vam smeta i ne odustajte od svog stava. Zdravlje: Dobro se osećate ali vreme je da povedete računa o ishrani.

 Izvor: Lepa&Srećna