Ko će ove nedelje biti u znaku "leptirića" u stomaku, a kome će isplivati na površinu stara nesuglasica s partnerom i pretiti da sve ugrozi? Otkriva vam detaljni ljubavni horoskop za period od 5. do 11. aprila!

Ovan

Pokušavate da razdvojite ono što osećate, od svega što vam se dešava. Već 5. aprila Mesec u vašoj desetoj kući donosi vam dodatni razdor u emocijama, kao da ono što želite nailazi na osudu drugih. Ljubav vezuje vas i dragu osobu, ali ne zaboravite i savete drugih ljudi koji vas vole. Ako niste u vezi, od 6. aprila širite neverovatno privlačnu energiju, moguća su nova poznanstva koja će vas gurnuti u vrtlog strasti! Sredinom nedelje, osetićete sumnju, ali ne dozvolite da vas poljulja.

Bik

Početak nedelje donosi mali nesporazum između vas i partnera, Mesec je u vašoj "filozofskoj" devetoj kući i naizmenično želite slobodu, i dublju povezanost. Setite se da bi svaka veza trebalo da bude spoj nezavisnosti i ljubavi, u njoj se morate osećati kao da ste baš to što jeste. Sredinom nedelje, stabilnost se vraća, osećate "leptiriće" u stomaku iako ste dugo u vezi. Za "singl" Bikove, 7. april je sudbinski datum, tada je moguć kontakt sa osobom koju želite stalno u svom životu. Otvorite srce 10. aprila, prijatno ćete se iznenaditi.

Blizanci

Osećate sukob između srca i razuma, izazvan ulaskom Meseca u vašu osmu kuću. Mars će biti u Blizancima, što znači da ćete čeznuti za što više druženja, pa i romantičnih susreta. Ako ste u vezi, ove nedelje na vašem putu su harmonija i uživanje. Ako niste, budite hrabri i puni samopouzdanja, 9. april je dan za sudbinski susret koji može da se pretvori u nešto mnogo više od prijateljstva!

Rak

Ovo je nedelja u kojoj ćete biti posvećeni ojačavanju svoje veze! Mesec je u vašoj sedmoj kući, ali prelazi u desetu, što u vama budi želju da imate potpunu emotivnu posvećenost i stabilnost u odnosu s partnerom. Svi primećuju koliko vaš ljubavni život blista, pa čak i osoba koja vam se tajno divi. Ako niste u vezi, nemojte 9. aprila donositi važne odluke po pitanju ljubavi, zvezde kažu da je kraj nedelje mnogo bolji za to, stižu vam strast i uzbuđenje!

Lav

Jedna sitnica u vezi vas potpuno opseda! To uopšte nije neka važna stvar, već nešto što vas muči i predstavlja vam "trn u oku". Početkom nedelje, Mesec je u vašoj šestoj kući i informacije koje dolaze od partnera tumačite pogrešno. Venera ulazi u vašu 11. kuću sredinom nedelje, i nateraće vas da se zapitate šta zapravo želite kada je u pitanju ljubav. Želite bliskost, ali kao da niste sigurni u ono što dobijate od drage osobe, bilo da je u pitanju dugogodišnji partner ili neko koga ste tek upoznali.

Devica

Sjajna nedelja za vas u ljubavi! Mesec je u vašoj petoj kući koja simbolizuje strast, želite veliko uzbuđenje, osećate se kao da vas neko obara s nogu svakim svojim potezom! Sredinom nedelje, odjednom čeznete za intimnošću, smiruju se strasti i pomalo ste izgubljeni što partner sigurno primećuje. Ako niste u vezi, 9. april će biti sudbinski dan, kada ćete odlučiti i prelomiti šta je sledeći korak po pitanju osobe koja vam se dopada.

Vaga

Mesec u vašoj trećoj kući donosi čudno osećanje, kao da vaša dela ne odražavaju vaše reči i partneru to počinje da smeta. Možda ste nešto obećali, ali niste stigli da ispunite. Poklonite partneru pažnju i iskupite se za to, ojačajte svoju vezu! Ako niste zauzeti, zvezde vam šalju lepu energiju za novo poznanstvo 6. aprila, varnice će sevati ali je važno da budete pribrani. Ako vam je samo do avanture, upustite se u nju, ako želite nešto ozbiljnije, razgovarate s pogrešnom osobom.

Strelac

Venera je u vašoj petoj kući, i podseća vas da je osećaj zaljubljenosti ponekad kao da ste potpuno opijeni. Zapamtite, ljubav je uvek rizik, ali rizik koji vredi preuzeti. Partner će biti naročito raspoložen od 6. aprila, zajedno ćete raditi zabavne stvari i zvezde vam predviđaju smeh do suza. Opuštanje i ljubav su ono što vam je potrebno ove nedelje. Ako niste u vezi, nema noviteta, ne poklanjajte pažnju ljudima koji je zapravo ne zaslužuju.

Jarac

U ljubavi ove nedelje imate želju da nametnete svoje stavove i razmišljanja, što može dovesti do trzavica. Razmislite da li zaista želite da "izgurate" nešto, ili ste samo tvrdoglavi? Ove nedelje osećate se neobično, previše ste osetljivi, a ne možete da kažete šta vam smeta jer ni sami ne znate. Isplivaće i nešto oko čega ste se ranije prepirali s partnerom, ne dozvolite da opet upadnete u tu zamku. Ako niste u vezi, odluka da učinite jedno dobro delo ukrstiće vaš put s veoma zanimljivom osobom.

Vodolija

Želite da budete iskreni s partnerom ali ste pomalo nervozni. Mesec je u vašoj 12. kući, a Venera u trećoj, zbog čega imate utisak da vas niko ne razume. Znajte da će biti bolje već od 8. aprila, kada vam stiže fantastična ljubavna energija. Partner neće moći da se odvoji od vas! Ako niste u vezi, neko pokušava da privuče vašu pažnju, ali niste sigurni da li da se upuštate u to. Zvezde kažu, ne srljajte, dajte toj osobi nekoliko dana i shvatićete njene prave namere.

Ribe

Dok će vam početak nedelje biti ispunjen susretima i avanturama, u drugoj polovini nedelje želećete samo da se zavučete u kuću, ušuškate i gledate omiljenu seriju sami. Partnera ćete želeti pored sebe samo ako možete da uživate zajedno u tišini i nežnostima. Ova čudna energija napušta vas već 9. aprila, kada ćete opet proviriti napolje i primetiti šta se sve oko vas dešava. Čuvajte svoje srce, ponekad previše brinete i želite sve da učinite za druge, ali ponekad je bolje da svoje potrebe stavite na prvo mesto.

Izvor: Lepa&Srećna