Mnoge znakove čekaju turbulencije i velike radikalne promene. Pronađite svoj znak i pogledajte šta su zvezde predvidele za period od 19. do 26. aprila.

Ovan

Posao: Vaša želja za promenama je neizdrživa, a ukoliko se strpite još malo naići će veoma povoljan period za bitan poslovni razgovor. Ovnovi koji se nalaze na važnim pozicijama bi trebalo da donesu neku važnu odluku tokom sledeće nedelje. Kada su finansije u pitanju, ova nedelja donosi znake stabilnosti na novčanom polju. Ljubav: Ukoliko ste slobodni, osoba, koja je već dugo predmet vašeg interesovanja će posustati i mogu se roditi emocije. Ukoliko ste zauzeti ili u braku, očekuje vas poboljšanje odnosa i buđenje starih emocija. Zdravlje: Bolovi u stomaku i umor će vas mučiti, pa ne bi bilo loše da unosite više voća i propolisa.

Bik

Posao: Vaša preokupacija biće vezana za poslove koji imaju veze sa bankarstvom i finansijama. Tokom ovog perioda provešćete mnogo vremena na sastancima u okviru kompanije, a ideje koje budete izlagali mogu naići na pozitivne reakcije šefova. Tokom ovog perioda možete očekivati i novčani priliv, ali i obnovu saradnje sa starim kolegama i poslovnim partnerima. Ljubav: April je veoma značajan za pripadnice lepšeg pola, jer veoma neočekivano može im se desiti novo poznanstvo, a koje im može promeniti život iz korena, bez ozbira na to da li su u vezi ili ne. Možete očekivati prisustvo Ribe ili Ovna u svojoj blizini. Zdravlje: Tokom ovog perioda bićete veoma mrzovoljni i skloni hroničnom umoru. Prijala bi vam masaža i jedno spa veče koje ćete posvetiti samo sebi.

Blizanci

Posao: Sigurni ste u sebe i u svoje potencijale. Tokom ovog perioda ćete imati ponude za saradnju iz oblasti trgovine ili saobraćaja. Nećete imati veće finansijske izdatke, a dobra energija će vam pomoći da sve obaveze dobro rasporedite i da upravljate njima. Ukoliko vam se jave ponude za posao u inostranstvu 23. aprila, odbijte ili odložite za neki drugi period. Ljubav: Trudite se da izbegavate ponovne susrete i bliske kontakte sa bivšim ljubavima, a jedno prijateljstvo bi moglo da se pretvori u vezu. Zdravlje: Kada je reč o zdravlju vi posebno vodite računa i ne volite kada vas nešto tišti ili boli, pa tako u ovom periodu nećete imati znatne tegobe. Ne bi bilo loše da smanjite nervozu.

Rak

Posao: Radite na sebi i budite spremni za novi projekat u vašoj firmi. Moguć napredak, pa ne bi bilo loše da usavršite strani jezik. Dobar period za finansije, ali ne i za odnose sa kolegama - budite obazrivi. Ljubav: Trenutno ste u stanju da vam samo Ribe i Rakovi prijaju, pa tako možete očekivati poznanstvo sa nekim od njih. Ukoliko ste u braku, partner može da vas iznenadi nečim posebnim, što može da popravi vaš odnos koji ste u prethodnom periodu zapustili. Zdravlje: Odmor bi vam prijao, pa bi trebalo da smanjite preteranu akciju i obaveze.

Lav

Posao: Za Lavove je mart mesec bio velika prekretnica, a vi sve dali svoj maksimum i uspeh je sam došao. Tokom ovog perioda ubirate plodove svog rada, a možete očekivati i bolju finansijsku situaciju. Ljubav: Moguć susret koji će vam promeniti i poremetiti mnogo toga. Lavovi mogu da očekuju bliža poznanstva sa Bikom, Vagom ili Vodolijom. Zdravlje: Muči vas glavobolja već danima, a mogući problemi i sa zubima.

Devica

Posao: Vodite računa i pazite na svaki svoj postupak, jer kolege prate svaki vaš pokret. Držite situaciju pod kontrolom i krajem nedelje možete očekivati i lepe vesti na polju finansija. Ljubav: Možete očekivati nezadovoljstvo u partnerskim odnosima, a moguć je i raskid. Turbulencije na ovom polju mogu da donesu mnogo izazova, a vi ćete se naći na jednoj velikoj nepoznatoj raskrsnici
ljubavi. Morate da prelomite. Zdravlje: Nesanica vas muči već duže vreme, poradite na tome kako se ne bi razvila depresija.

Vaga

Posao: April je odličan mesec za promenu samo morate da budete uporni i da sačekate pravi trenutak. Tokom ovog perioda ćete imati velike troškove i daćete veliku količinu novca na sitna zadovoljstva i na izlaske. Ljubav: April je mesec kada vam emotivni život nije prioritet. Osećate se bezvoljno i neinspirisano za bilo kakve nove ljubavi. Pojedinim damama se dopada muškarac koji je nestabilan, ali koji u njima ne budi značajne emocije. Zdravlje: Opustite se, povedite računa o ishrani i trudite se da imate više aktivnosti.

Škorpija

Posao: Držite se trenutnog posla i pozicije. Trenutno niste spremni na promene, a posebno one koje se odnose na finansije. Ukoliko do njih dođe, trudite se da trezveno razmišljate. Ljubav: Ovaj period je pogodan za nove ljubavi, zapravo ceo april je kao stvoren za vas. Možete očekivati da vam se približi Jarac ili Riba. Zdravlje: Trudite se da izbegnete prehladu i povedite više računa o imunitetu.

Strelac

Posao: Budite oprezni na ovom polju, kolege mogu biti veoma surove i neiskrene. Možete očekivati da
vas neko iz bivše firme pozove da obnovite saradnju. Ljubav: Veoma miran mesec, a to vas čini posebno zadovoljnim i ispunjenim. Ukoliko ste slobodni, više vremena ćete provoditi sa svojim prijateljima, gde može doći do poznanstva sa novom osobom. Zauzete Strelčeve može očekivati veoma turbulentan period, a možda čak i raskid. Zdravlje: Aktivirajte se, oslobodite nakupljenu energiju i povedite računa o kilogramima.

Jarac

Posao: Budite spremni na velike promene. Imaćete dobru ponudu od Lava i Device, a vi se potrudite da je iskoristite na najbolji način. Potrudite se da ostvarite dobre odnose sa inostranstvom, jer priliv novca možete očekivati baš sa te strane. Ljubav: Nestabilni odnosi, puni turbulencije vam mogu naškoditi. Ipak, oko vas ne prestaju da se vrte Lav, Vaga i Rak. Zato, morate da se resetujete i da napravite prioritete. Zdravlje: Bavite se više sportom.

Vodolija
Posao: Budite fokusirani na svoj posao i finansije će doći čim se stabilizujete. Povedite računa o troškovima, a ne bi bilo loše da napravite finansijski plan i da ga uložite u neki inovativni biznis. Ljubav: Osećate da ste bez energije, pa partnerskim odnosima ne pridajete značaj. Pripdanice lepšeg pola mogu očekivati da u njihov život uđe neki muzičar, dok muškarce čeka stabilizacija emotivnih odnosa. Zdravlje: Mogući problemi sa bubrezima ili jetrom.

Ribe

Posao: Spremni ste na radikalne promene i strpljivo čekate priliku da se ostvarite. Inspiraciju vam pružaju kreativne osobe, a vi ih pomno slušate kako biste unapredili svoje poslovanje i poglede na biznis. Novac vam je veoma važan, pa ćete se truditi da ga prikupite i zaradite što više. Ljubav: Često ste nesigurni i ljubomorni, a to nikako ne treba da budete. Tokom ovog perioda možete očekivati stabilizaciju emotivnih odnosa, bilo da ste u vezi ili braku. Zdravlje: Povedite računa o koštanim problemima, posetite lekara jer to može biti prvi znak reumatoloških oboljenja.

Izvor: Lepa&Srećna