Pevačica Kaja Ostojić je još jedan dokaz da žene, ukoliko brinu o svom izgledu, s godinama dobijaju na atraktivnosti. Ona ima 37 godina i ne samo da joj na izgledu zavide mlađe devojke, već izgleda mnogo bolje nego pre 10 godina.

Iza njenog zategnutog tela stoji mnogo truda i rada u teretani, koji, kako kaže, nije dovoljan za besprekoran izgled. Pošto je sklona variranju kilaže, morala je da strogo povede računa o ishrani jer je samo malo nepažnje dovoljno da se kilogrami vrate.

"Ne moram stalno da jedem nezdravu hranu da bih došla do kilaže koja je za mene noćna mora. Dovoljno je da popijem dve-tri čaše vina, da jedem hleb uz svaki obrok ili pojedem nešto slatko i eto meni dodatnih kilograma. Čak ni redovni treninzi ne mogu da me spasu gojenja", rekla je Kaja koja sa dečkom, fudbalerom Mateom Pavlovićem živi u Francuskoj.

"Rekla sam sebi: ‘U redu, sada si po ceo dan kod kuće. Ne radiš ništa drugo osim što kuvaš i baviš se ukućanima. Iskoristi vreme da se zdravo hraniš'. Pozvala sam nutricionistu, jer mi treba neko da me usmeri i neko od koga imam strah i odgovornost da ne prekršim pravila. Dala mi je jelovnik po kom sam svaki dan kuvala sebi i Mateu. I njemu je odgovaralo da se zdravo hrani. Izbacila sam meso, samo ponekad pojedem ćureće belo", rekla je Kaja koja nije pristalica dijeta.

"Ova ružna i depresivna vremena iskoristila da postignem nešto zbog čega ću biti zadovoljna i ponosna na sebe. To je neki moj “mehanizam odbrane” protiv depresivnih i anksioznih stanja koja nam okolnosti nameću. I moja osobina da obožavam izazove i stalno sebi trazim novi"

"Dijete stvaraju jo-jo efekte i zdravstvene probleme. Posle raznih dijeta sam se brže gojila nego što sam mršavila. Kada sam zadovoljna sobom, kao sada, lepše mi je ujutru da ustanem. Nisam otečena, jer prethodnog dana nisam jela ništa što će da mi zadržava tečnost, zbog čega ću izgledati kao strašilo. Jer ako uveče jedemo slano i začinjeno, neminovno je da se nadujemo" , rekla je Kaja i otkrila jedan trik

"Kada imam krizu za hranom, skuvam čaj od đumbira. Otkloni mi nelagodnost u želucu i potrebu za hranom" bila je iskrena pevačica. 

"Sve je samo stvar “podešavanja”...i kada ispred sebe imam najlepši francuski kroasan, ja cu ostati na svojim poširanim jajima i salati, sve ostalo je samo za sliku. A sam Bog zna koliko volim da jedem i kakav sam gurman. Ali sam itekako sposobna da se odreknem svega što volim, ako to prestane da me cini srecnom u svakom smislu. I hrane, i cigareta, i vina, pa i ljudi. Šta mi teško",  poručila je Kaja.

 Izvor: Lepa&Srećna