Burak Ozdživit, glumac koji je domaćoj publici najpoznatiji po ulozi u Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni', već neko vreme se bori s ozbiljnim problemima. Prvo je zbog previše obaveza imao ozbiljne zdravstvene tegobe usled kojih je bio neprepoznatljiv. Turski mediji su kao uzrok tada naveli takozvani 'sindrom sagorevanja'.

Onda je njegov brak s Fahrije Evdžen pretrpeo velike izazove. Usled velikih porodičnih problema došli su na korak do razvoda. I tek što su uspeli sve to da prebrode, stigle su neočekivane optužbe na Burakov račun.

Naime, turski mediji bruje o tome kakav odnos ima s kolegama zbog toga što su ga kolege sa seta serije 'Kurulus: Osman' u kojoj je glumio Osmana Gazija optužile za mobing.

'Kada znate da ćete snimati s Burakom, odlazak na set je veoma težak. I sama pomisao na to je mučna. Sve kolege psihički zlostavlja - viče, govori da su nesposobni, da nisu dostojni glumačkog sveta i uz sve to sebe uzdiže', rekao je neimenovani izvor koji je radi na setu spomenute serije.

Reakcije glumca na ove optužbe još se uvek čekaju.

 Izvor: Lepa&Srećna