Pored toga što se zdravo hrani i vodi računa o namirnicama koje unosi u svoj organizam, Pipa Midlton redovno vežba. Ona uživa u raznim sportovima, uključujući plivanje, pilates i skijanje.

"Vežbanje je deo moje nedeljne rutine", objasnila je Pipa i dodala da voli i da džogira.

Ishrana takođe igra veliku ulogu u održavanju kondicije i dobrog zdravlja, a sestra Kejt Midlton je otkrila da je njena tajna uvek u "pravljenju zdravih izbora".

Pipa većinu vremena ima uravnoteženu i raznovrsnu ishranu, ali takođe uživa i u čokoladi, čipsu i povremenoj čaši vina.

Doručak

Pipa kaže da za doručak jede kašu, kuvana jaja, jogurt sa seckanim voćem, tostirani raženi hleb sa jajima i avokadom ili musli.

"Jedem puno kaše ili kuvanih jaja. Takođe, moj uobičajeni doručak je ili običan jogurt sa seckanim voćem i tostiranim semenkama, ovas i orašasti plodovi ili tostirani raženi hleb sa jajima ili avokadom, ili musli sa svežim bobicama na vrhu", objasnila je. 

Ručak

Pipa je za strane medije rekla da se trudi da jede "žitarice, ugljene hidrate koji daju energiju i da ima tri obroka dnevno".

"Za ručak jedem puno smeđeg pirinča, sočiva, kinoe i slatkog krompira", rekla je, a onda objasnila na koji način postiže balans u ishrani.

"Vodim zdrav život kroz vežbanje, uravnoteženu ishranu, ali i malo 'nestašnih' stvari - govorim o čokoladi, čipsu i povremenoj čaši vina", iskrena je bila Pipa. 

"Nikada nisam bila na popularnim dijetama ili religiozno vežbala sedam dana u nedelji, ali verujem u pravljenje zdravih izbora - rafinisane ugljene hidrate, poput belog hleba i testenine, treba svesti na minimum, i držati se razumnih veličina porcija", rekla je ona.

Večera

Jedno od Pipinih omiljenih jela za večeru je azijska tunjevina sa salsom od avokada.

"Ovo je briljantno žućkasto i osvežavajuće jelo bogato omega-3 masnim kiselinama, jer sadrži svežu tunjevinu. Pokušajte da pronađete velike odreske tunjevine sa tamno ljubičastim mesom", preporučila je. 

"Kozice sa tajlandskim začinjenim pasuljem i divljim pirinčem su takođe lake za pripremu i veoma su ukusne. Pasulj je dobar izvor proteina, ugljenih hidrata, vitamina i minerala, a smeđi pirinač dodaje vlakna", dodala je. 

Pipa je otkrila i da, otkako je dobila decu, vežba tri ili četiri puta nedeljno po 45 minuta, u zavisnosti od nivoa energije.

Još fotografija Pipe Midlton pogledajte u galeriji ispod.

LepaiSrecna Iako pomalo u senci svoje sestre, buduće kraljice Engleske, Pipa Midlton uvek privlači bliceve snagom svog seksepila. U dugoj, crnoj haljini od čipke bila je zvezda bala “Šugarplam”.

Tekst: Lepa&Srećna