Četvorodnevna proslava platinastog jubileja u znak obeležavanja 70 godina na prestolu kraljice Elizabete završena je, a utisci se polako sležu. Organizacija ovog jedinstvenog događaja bila je veličanstvena, članovi porodice su opravdali očekivanja ,a slavljenica je uprkos narušenom zdravstvenom stanju bila dostojanstvena. Iako je sve bilo isplanirano do najsitinijeg detalja, došlo je i do nekih iznenađenja.

Naime, Pipa Midlton sestra vojvotkinje Kejt ponovo je trudna. Pipa i njen suprug Džejms Metjuz imaju trogodišnjeg sina Artura i ćerku Grejs koju su dobili pre nešto više od godinu dana, a izvor blizak paru otkriva da su veoma uzbuđeni što će ponovo postati roditelji.

Na fotografiji koja je nastala na završenoj ceremoniji jasno se vidi trudnički stomak zgodne Pipe, koja osmeh sa lica nije skidala na licu. 

 Prethodna dva puta Pipa se porodila u londonskoj bolnici Sent Meri, u istoj u kojoj je njena sestra Kejt na svet donela Džordža, Šarlot i Luisa.

 Na proslavu jubijela je došla s dugogodišnjim suprugom, za kojeg se udala u maju 2017. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna