Pored toga što je već decenijama u samom vrhu regionalne muzičke scene i niže uspeh za uspehom na tom polju, Lepa Brena odlučila je da se oproba i u industriji lepote.

Kako je otkrila, pandemija korona virusa navela ju je na razmišljanje koji privatni biznis bi mogla da pokrene, a sada je otkrila i detalje.

"Tokom korone sam mnogo razmišljala o tome šta ću ja to da radim ako ne budem mogla da pevam. Tako da sam smislila neke posliće koji će biti vezani za estetiku i lepotu žene uopšte, bez obzira na njene godine, bez obzira na njene kilograme. To je nešto što će se pojaviti već od septembra meseca", rekla je Brena za RTV "Istočno Sarajevo" prilikom svog nastupa na Jahorini.

Lepa Brena o novom poslu
Foto: Vladimir Šporčić/Instagram Author: Vladimir Sporcic Description: Promocija pesme i spota Lepe Brene,Fahreta Jahic-Zivojinovic,Lepa Brena foto Vladimir Sporcic Software:Adobe Photoshop CC 2017 (Windows) Created: 2018:02:19 10:00:50

Pevačica se osvrnula i na današnje trendove u muzici, te istakla da se situacija danas u potpunosti razlikuje od vremena u kom je ona počinjala karijeru.

"U današnje vreme ne moraš da znaš da pevaš, dovoljno je da budeš atraktivan. Ne moraš da budeš pristojan, možeš da budeš i vulgaran i bezobrazan i da vređaš i da se tučeš i da se drogiraš. Za onu stariju generaciju, kada sam ja tek počela da pevam, ja sam za njih izgledala avangardno u mojim mini suknjama i bermudama koje je šila moja majka i koje smo mi kreirali u to vreme naravno zajedno. Mi tada nismo imali stiliste, šminkere, frizere. U današnje vreme ne možemo mi to da osuđujemo, mediji traže preveliku atrakciju, a za nas je to moralo da ima svoje granice", objasnila je Lepa Brena.

Neka od najzanimljivijih izdanja Lepe Brene pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / lepabrenaa Najzanimljivija izdanja Lepe Brene

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna