Lepa Brena oduvek je bila prepoznatljiva po vitkoj figuri, koju uspeva da očuva i u sedmoj deceniji. To joj je pošlo za rukom jer je odlučna u nameri da se zdravo hrani, ali i da redovno vežba, od čega ne odstupa ni na putovanjima.

"Svaki dan pijem mnogo vode, meditiram i vežbam. Ako mogu ja u 61. godini da budem aktivna, onda mogu svi. Kada sam na putovanjima, trudim se da odem na plažu ili bazen i da plivam. Najbitnije je da čovek ne zapostavi telo, treba da ga pokrećemo svakodnevno",  priča folk zvezda i dodaje da pazi i na glas:

"Mi pevači moramo da pazimo i na glas i da ga negujemo. Ne pušim jer to uništava glasne žice. Ponekad sa prijateljima volim da nazdravim čašom vina, i to je sve", rekla je za "Informer" pevačica koja je ispričala da je i supruga Bobu navela da promeni ishranu.

"Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osećam. Sve što spremam kuvam na vodi, bez kapi ulja. Uspela sam i Bobu da "navučem" na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada. Uspeo je da smrša, a i ja sam skinula tri kilograma, ali zbog moje visine mnogi misle da sam izgubila bar deset kilograma", rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna