Karijera Lepe Brene jedna je od najblistavijih na domaćem muzičkom nebu. Otpevala je hitove koji su postali vanvremenski, održala koncerte o kojima se govori i decenijama kasnije. Danas, posle 40 godina rada, može sebi da priušti da provodi vreme onako kako to želi - s porodicom, na putovanjima i s prijateljima.

Živojinovići su nedavno kupili jahtu kako bi ostvarili svoju veliku želju da krstare i da na njoj, daleko od znatiželjnih pogleda, organizuju slavlja.

"Valjda smo zaslužili da se posle 40 i više godina rada počastimo jahtom i krstarimo. Ispunili smo sebi želju da krstarimo - nikad nam se nije dotad desilo da imamo više od mesec dana za odmor. Boba i ja volimo naše poslove, a materijalne stvari su posledica rada i način da pametno uložite stečeni novac", rekla je za "Stori" nedavno Brena koja uživa i da provodi vreme sa svojim prijateljica.

Lepa brena sa društvom  instagram/lepabrenaa

Kao uspomenu s jednog lepog druženja u Opatiji, pevačica je objavila video snima i fotografiju i jasno stavila do znanja da je došlo vreme da uživa u plodovima svog rada.

"Bila sam sve sto je trebalo da budem, onda kada je trebalo...Danas uživam u svemu onom što mi je preostalo. Druženju i prijateljstvu", poručila je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

Verified
Bila sam sve sto je trebalo da budem, onda kada je trebalo..