Kada dođemo u određene godine sve je teže zadržati dobru liniju i svežinu lica. Metabolizam se usporava, menja se horomonski sastav u telu, pa je potrebno mnogo više truda da izgledamo dobro. To potvrđuje i Lepa Brena koja, iako je ugasila 61 svećicu na torti, izgleda besprekorno. Pevačica priznaje da je to rezultat mnogih faktora.

"Ukoliko ne vežbate, ne vodite računa o ishrani, alkoholu i životnim navikama, telo će vam dati rezultate koji vam se neće dopasti. Koliko vodite računa, tako će vam i biti. Lako je biti zdrav, lep i zgodan u 25. godini, ali kada pređete četrdesetu, pa tek pedesetu, onda je to prava sportska disciplina", kaže Brena koja ističe da je izgled samo rezultat onoga kako tretiramo svoje telo.

"Potpuno je svejedno da li je u zdravom telu zdrav duh, ili u zdravom duhu zdravo telo, jer je važno da se vodi računa o svemu. Do pedesete možete da sakrijete šminkom i neprospavane noći i loš karakter ako ga imate, ali posle pedesete sve se vidi. Treba voditi računa i šta pijete i jedete, jer vaš organizam nije kanta za smeće. Ono što je lepo vidi se kroz vaše telo, duh i energiju", rekla je legendarna pevačica za domaće medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna