Lepa Brena teško je podnela gubitak roditelja za koje je bila veoma vezana. Pevačicin otac Abid 2010. godine doživeo je saobraćajnu nesreću nakon koje je izgubio životnu bitku i to na Brenin rođendan.

Samo 4 godine kasnije, na dan porodične slave, Breni je preminula i majka Ifeta. Pevačica je često isticala da su joj roditelji bili neizmerna podrška, kao i da su joj usadili prave vrednosti.

"Negovala se ta hijerarhija da se poštuje otac... Mama je uvek bila oštrija, često smo razgovarali, stalno mi je govorila da budem pametna i ne pravim gluposti. Učila me kako da kuvam, pravim zimnicu, pletem, šijem, čak sam znala da okrečim zidove i da vezem Vilerove goblene. Dan nam je počinjao mirisom kafe i doručka. Više sam bila sa dečacima. Igrali smo žmurke, limun i narandžu, preplivavali Savu...",  ispričala je jednom prilikom medijima.

Brena neguje uspomene na svoje roditelje - povremeno objavljuje njihove fotografije na društvenim mrežama, a sada je obeležila i dan kada bi njena majka proslavila rođendan.

Lepa Brena i porodica instagram/lepabrenaa

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna